To je to što me zanima!

Alec Baldwin pucao iz filmskog pištolja, ubio snimateljicu i ranio redatelja: 'Plakao je'

Snimateljicu Halynu Hutchins brzo su prevezli helikopterom u bolnicu gdje je preminula. Policija je pokrenula istragu, no zasad nitko nije uhićen
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin je na snimanju filma "Rust" pucao iz rekvizita, filmskog pištolja, a hitac je ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48). 

Pogledajte video: Tragedija u Hollwyoodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja Independent, Hutchins su brzo prevezli helikopterom u bolnicu gdje je preminula. Souza je na odjelu intenzivne njege. 

Nitko nije uhićen, javlja policija. Filmski set u blizini grada Santa Fe je zatvoren. 

- Istraga je i dalje u tijeku - rekli su. Iz ureda šerifa poručili su kako je Baldwin, glavni glumac i koproducent filma, samovoljno došao na ispitivanje, nakon čega je i otišao. 

Hutchins je rođena u Ukrajini i odrasla je u sovjetskoj vojnoj bazi. Studirala je novinarstvo u Kijevu te snimanje u Los Angelesu. Prije dvije godine ju je američki časopis za kinematografiju nazvao "zvijezdom u usponu". 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • kakšto 22.10.2021.

    Kako to da svi misle da je samo oružar odgovoran? Jer on pregledava oružje . Ne bi li oružar bio preglup onda da stavi metke unutra kad zna da će se na njega prvog uprijeti prstom ? S druge strane, koliko ti vremena treba da uzmeš u ruke pregledano oružje i ubaciš pravi metak ? Dvije tri sekunde su ti dovoljne . A znamo da glumac dugo ponavlja jednu scenu s "iritantnim kamermanom i snimateljem " ... a glumac je ovisnik i temperamentan...dakle ja se ne bih kladila na svetost i nevinost Alecovu. Ovo da je ovisnik, nemam dokaz, no ne izgleda mi kao čistunac dragi naš Alec. Malo mi djeluje atogantan, malo lud i tako nekako , netko kom lako svašta padne na pamet.

  • aria1970 22.10.2021.

    Koje gluposti Rekvizir Price djeci maloj za laku noc

  • jo2hn8ny 22.10.2021.

    Nekome smetala bivša FSB-ovka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare