To je to što me zanima!

Aleksandar Vučić o padu letjelice u Zagrebu: 'Mi bismo taj avion oborili za pet minuta'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vučić se na predizbornom skupu dotakao i tema poput Ukrajine, NATO-a, pada bespilotne letelice u centru Zagreba ali i spremnosti i opremljenosti srbijanske vojske
Vidi originalni članak

Na pad bespilotne letjelice u Zagrebu osvrnuo se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a vjeruje se da je došao iz Ukrajine, prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Srbiji se nije moglo dogoditi ono što se dogodilo u Zagrebu, mi bismo taj avion oborili za pet minuta - rekao je Vučić.

Vučić se na predizbornom skupu dotakao i tema poput Ukrajine, NATO-a, pada bespilotne letelice u centru Zagreba ali i spremnosti i opremljenosti srbijanske vojske.

ŠTO ĆE POKAZATI CRNA KUTIJA? Eksploziva u dronu moglo je biti 150 kg: 'Ako je nosio takvo što, onda namjena nije špijunska'

- Vidim da pričaju opet kako treba da budemo dio NATO-a. Ja mislim da to ne treba da bude tako. Mi imamo našu vojsku, i čuvat ćemo sami svoju zemlju i svoje nebo. Ja sam dobio uveravanje iz vojnog vrha da ono što se dogodilo u Zagrebu da bi nama bilo potrebno samo pet minuta, i da bi oborili takvu letjelicu. Zato što danas imamo čime, imamo dežurne MiG-ove i PVO sisteme. Na to sam ponosan, i to je vaša zasluga - rekao je Vučić.

 

Idi na 24sata

Komentari 301

  • nemanja87 17.03.2022.

    Da vam nije bilo Akerike i ostalih zapadnih sektaša,ne bi vam ni Ban Jelačić ostao..toliko o vašoj vojnoj moći!Pozdrav iz Beograda :))

  • ujo5 14.03.2022.

    E da se nije moralo stat prid Banja lukom sad bi vi bili u čečeniji

  • SAMO MI MOSLAVCI 14.03.2022.

    Nemoze se to zasada Vucicu ni dogoditi, Putin jos ne puca na svoje vazale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare