To je to što me zanima!

Amanda Knox traži financijsku pomoć za financiranje svadbe

Knox je postala poznata kada je kao studentica sa sveučilišta Washington stigla na studij u talijanski grad Perugiu 2007. i završila u zatvoru pod sumnjom da je odgovorna za smrt svoje 'cimerice'
Vidi originalni članak

Amanda Knox, nekada studentica u Italiji, čije se ime povezivalo sa slučajem ubojstva britanske studentice, zatražila je pomoć obitelji, prijatelja i drugih u financiranju svog vjenčanja na temu svemira, piše Seattle Times.

Knox, 32-godišnjakinja rođena u Seattleu, udaje se za Christophera Robinsona iduće godine, no par je objavio da su novac za svadbu potrošili na Amandino putovanje u Italiju prošli mjesec gdje je govorila na konferenciji o nepravdama u pravosuđu.

Par je napisao da svoje vjenčanje želi proslaviti "nezaboravnom zabavom".

Stoga su angažirali scenografe koji će izraditi posebnu dekoraciju za njihov najljepši dan što uključuje crna svjetla, strojeve za proizvodnju magle, zagonetke za goste i "hranu za izvanzemaljce".

"Znate da želimo izgledati senzacionalno", piše par na svojoj stranici pa dodaje "Činimo to zbog VAS"

Svaki donator će zauzvrat dobiti svoj primjerak knjige "The Cardio Tesseract," zbirku ljubavnih pjesama.

Knox je postala poznata kada je kao studentica sa sveučilišta Washington stigla na studij u talijanski grad Perugiu 2007. i završila u zatvoru pod sumnjom da je odgovorna za smrt svoje 'cimerice', britanske studentice Meredith Kercher izbodene nožem. Knox je 2009. bila i osuđena za ubojstvo i provela je četiri godine u zatvoru prije nego što je presuda odbačena 2011. Četiri godine poslije, oslobođena je optužbe na talijanskom prizivnom sudu.

Ranije ove godine, Europski sud za ljudska prava naredio je Italiji da isplati Amandi Knox 20.000 dolara na ime odštete za pogrešan način na koji je talijansko pravosuđe vodilo sudski postupak nakon smrti Meredith Kercher.

Knox i Robinson na stranici na kojoj su najavili svoje vjenčanje navode da je nedavno putovanje u Italiju bilo iscjeljujuće i "vrijedilo je truda".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.07.2019.

    Što napisati, a ne zaraditi blokadu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare