Obavijesti

News

Komentari 1

Amanda Knox traži financijsku pomoć za financiranje svadbe

Amanda Knox traži financijsku pomoć za financiranje svadbe
1

Knox je postala poznata kada je kao studentica sa sveučilišta Washington stigla na studij u talijanski grad Perugiu 2007. i završila u zatvoru pod sumnjom da je odgovorna za smrt svoje 'cimerice'

VIDEO

Amanda Knox, nekada studentica u Italiji, čije se ime povezivalo sa slučajem ubojstva britanske studentice, zatražila je pomoć obitelji, prijatelja i drugih u financiranju svog vjenčanja na temu svemira, piše Seattle Times.

Knox, 32-godišnjakinja rođena u Seattleu, udaje se za Christophera Robinsona iduće godine, no par je objavio da su novac za svadbu potrošili na Amandino putovanje u Italiju prošli mjesec gdje je govorila na konferenciji o nepravdama u pravosuđu.

Par je napisao da svoje vjenčanje želi proslaviti "nezaboravnom zabavom".

Stoga su angažirali scenografe koji će izraditi posebnu dekoraciju za njihov najljepši dan što uključuje crna svjetla, strojeve za proizvodnju magle, zagonetke za goste i "hranu za izvanzemaljce".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Znate da želimo izgledati senzacionalno", piše par na svojoj stranici pa dodaje "Činimo to zbog VAS"

Svaki donator će zauzvrat dobiti svoj primjerak knjige "The Cardio Tesseract," zbirku ljubavnih pjesama.

Knox je postala poznata kada je kao studentica sa sveučilišta Washington stigla na studij u talijanski grad Perugiu 2007. i završila u zatvoru pod sumnjom da je odgovorna za smrt svoje 'cimerice', britanske studentice Meredith Kercher izbodene nožem. Knox je 2009. bila i osuđena za ubojstvo i provela je četiri godine u zatvoru prije nego što je presuda odbačena 2011. Četiri godine poslije, oslobođena je optužbe na talijanskom prizivnom sudu.

Ranije ove godine, Europski sud za ljudska prava naredio je Italiji da isplati Amandi Knox 20.000 dolara na ime odštete za pogrešan način na koji je talijansko pravosuđe vodilo sudski postupak nakon smrti Meredith Kercher.

Knox i Robinson na stranici na kojoj su najavili svoje vjenčanje navode da je nedavno putovanje u Italiju bilo iscjeljujuće i "vrijedilo je truda".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a