To je to što me zanima!

Ambiciozni roditelji: Kći ide na balet, golf, violinu, francuski...

Lili-Rae Izatt-Port pohađa satova baleta, uličnog plesa i violine, trenira golf i plivanje, uči francuski jezik...Svaku večer ima drugu aktivnost. Tvrdi da u svemu uživa
Vidi originalni članak

Roditelji nekad znaju pretjerati kad je riječ o izvanškolskim obvezama svoje djece. Dobar primjer je burzovni mešetar iz Essexa Bobbie Port (31) koji toliko silno želi da njegova 11-godišnja kći uspije u žvotu da joj plaća razne aktivnosti za svaki dan u tjednu, javlja Daily Mail.

Lili-Rae Izatt-Port pohađa satova baleta, uličnog plesa i violine, trenira golf i plivanje, uči francuski jezik...

No pretjerivanju tu nije kraj. Za sve uspješno odrađene aktivnosti, otac i pomajka Leanne djevojčicu nagrađuju skupocjenim poklonima o kojima mnogi njeni vršnjaci mogu samo sanjati.

I dok neki smatraju da su roditelji premabiciozni, oni tvrde da kćeri samo žele priuštiti dobar start u životu.

Djevojčica, koja jednog dana želi postati modna dizajnerica ili burzovna mešetarka, kaže da je normalno dijete.

- Svaku večer pohađam neku drugu aktivnost. Nije mi naporno, zapravo se prilično zabavljam - kaže Lili-Rae dodajući da je roditelji na ništa ne prisiljavaju.

- Oni mi samo žele sve najbolje. Svjesna sam koliko sam sretna, ne samo zato što mogu pohađati razne aktivnosti, nego i zato što dobivam sve te poklone. Nisam razmažena, samo sretna  - dodaje.  

Djevojčica u svom ormaru ima pozamašnu kolekciju markirane odjeće, na kojoj bi joj i mnoge zvijezde pozavidjele. U školu odlazi u Prada cipelama, a kaže da joj je najdraža Chloe jakna.

- Stvarno imam mnogo odjeće. Nemam vremena ni sve iznositi. Ponekad jednostavno zaboravim što sve imam, a kad poželim obući shvatim da sam to već prerasla. Trudim se ne nositi istu stvar dva puta - objašnjava.

Roditelji mjesečno troše oko 10.000 kuna na nju, a otac je obećao podebljati taj iznos na 100.000 kuna ako do 16 godine usavrši neki jezik ili sviranje violine.

Lili-Rae tvrdi tvrde da se roditelji ne rasipaju novcem, i da bi jednako bili zadovoljni i da se nakon škole samo želi družiti s prijateljima.

Roditelji tvrde da djevojčici ne kupuju sve što poželi.

- Ona je jedna vrlo sretna djevojčica i svjesna je toga. Sve što dobije, to i zaradi. Učimo je da ako puno radiš, da ćeš imati mnogo toga i dobro živjeti. Svi znaju da naša kći nije razmažena - kaže pomajka Leanne.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • razmisli2x 06.06.2016.

    otac kaze "ona je jedna vrlo sretna djevojcica i ona to zna" nazalost i otac a i ta djevojcica i misle tako jer ne znaju drugacije. Ovo je na zalost jedno bogato djete koje je istinski siromasno u svemu osim u materijalnim stvarima i izrasti ce u jednu vrlo vrlo tuznu i nesretnu osobu. Zdravlje , sreca i ljubav se ne mogu kupiti sto na zalost mladi cesto ne razumiju ali jednog dana kada im zivot prode shvate ali bude prekasno jedino sto im ostaje novac ali tada shvate da osim novca nisu imali nista sto jednog covjeka cini sretnim a to je iskrena ljubav, iskreni prijatelji i sretna obitelj a sretna obitelj moze biti samo ako su uistinu zajedno zbog ljubavi koja ih povezuje a ne novca jer ne postoji novac koji moze zamijeniti srecu.

  • Hiroo_Onoda 05.06.2016.

    Ima dosta izgleda da se kad zađe u pubertet dohvati lošeg društva, alkohola ili droge. Hoće li tada biti dovoljni skupi pokloni? A i takvi roditelji su nakaze, a svoju nakaznost žele prekriti tobožnjom brigom za njenu budućnost. Uz to, sva ta tobožnja "ledena" briga je dobra fasada za zanemarivanje djeteta obzirom da u njihovim životima i nema mjesta za jednu 11 godišnju djevojčicu pa su joj organizirali cjelodnevno izbivanje iz kuće.

  • zippysnake 04.06.2016.

    Ma dajjj! Pa nema nijedne stikle!! Samo bezvezne tene!! Tata, obavezno joj kupi Lobutenke il kak se vec zovu one jako skupe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare