To je to što me zanima!

Amerika počela prve zračne napade s ljudstvom na ISIL

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanci su, podsjetimo, ISIL dosad napadali bespilotnim letjelicama. Iz turske baze Incirlik počeli su napade na uporišta ISIL-a u Siriji i dijelovima Iraka
Vidi originalni članak

Sjedinjene Američke Države počele su prve zračne udare na uporišta ISIL-a zrakoplovima s ljudskom posadom . Napade su počeli iz baze Incirlik u Turskoj , a napadaju uporišta militanata u Siriji i dijelovima Iraka, piše u srijedu CNN.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amerikanci su, podsjetimo, ISIL dosad napadali bespilotnim letjelicama . Turska je oklijevala zauzeti vodeću ulogu u borbi protiv militanata no sada je očito odlučila otvoriti svoje vojne baze za strane vojne snage. ISIL se, podsjetimo, opasno približio turskoj granici i počeo raditi jaki pritisak. Napadi iz baze Incirlik posljedica su dogovora koji su SAD i Turska postigli prošli mjesec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 384

  • kormilar 15.08.2015.

    Ameri, evo vam sada prilike da na položaje ISIL- a potrošite municiju iz skladišta. Takve ste stvari oduvijek željeli i prakticirali, zar ne? Kako inače sačuvati kapitalizam?

  • mišo-zd 14.08.2015.

    ..napokon da se nešto pozitivno počinje događati..ali mislim da je to nedovoljno...da se mene pita sve članice NATO saveza i oni koji preziru takve gnjusne teroriste da pošalju avione u zračni napad na sat vremena...i svijet može opet mirno spavati..napad pod nazivom...samo pijesak ostaje..

  • cska rusia 14.08.2015.

    to je predstava za ovce. oni su stvorili isil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare