To je to što me zanima!

Amerikanci više od desetljeća špijunirali njemačke kancelare

WIKILEAKS OBJAVIO DOKUMENTE: Osim Angele Merkel i njezinih najbližih suradnika SAD su špijunirale i njezine prethodnike Gerharda Schrödera i Kohla
Vidi originalni članak

Američka Nacionalna sigurnosna agencija (NSA) navodno je više od desetljeća špijunirala njemačke kancelare. Prema dokumentima koje posjeduje WikiLeaks SAD je pratio 125 telefona visokih njemačkih dužnosnika. 

Osim Angele Merkel Amerikanci su špijunirali i njezine prethodnike Gerharda Schrödera, koji je bio kancelar od 1998. do 2002. te Helmuta Kohla koji je imao mandat od 1982. do 1998. godine, piše RT. 

WikiLeaks je objavio brojeve 56 telefona koji su bili na meti NSA-e, a od kojih dvadesetak koriste najbliži suradnici kancelarke Merkel.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • arwin 09.07.2015.

    Pa naravno da Amerikanci špijuniraju Njemačku i sve što se tamo ima za špijunirati. I to od 45 do danas pa i ubuduće. I Nijemci to znaju i znali su to i prije i tu do daljnjeg neće biti nikakve promjene. Jer Nijemci su izgubili rat, okupirana su zemlja pod nadzorom, tamo su Američke vojne baze i banke i to tako mora biti do daljnjega.

  • TVRDOGLAVI SVABO 09.07.2015.

    joj neko je i mene iz us spioniro u wc i zabado nos ,,i zavadzo me sa guzom,pa je tolko pucala

  • TVRDOGLAVI SVABO 09.07.2015.

    Njemacki politicai to znaju godinama samo kad je narod dozno da nisu slobodni i da ih prisliskuju onda su eto ko navodno politicari razocarani glume da neznaju. Njemacki politicari su birani od strane usa ne od naroda samo je glesanje bez veze tako da prikriju sumnje da amerika bira ko ce vladat. Narod i ne bira politicare vise sad ce i kod nas tako biti TITIP ce sve organiziran od politike do kasike

Komentiraj...
Vidi sve komentare