To je to što me zanima!

Amerikanci za 67 milijuna eura preuzeli 5 Agrokorovih centara

Radi se o tri trgovine u Zagrebu i po jednoj u Splitu i Zadru. Objekti su stari oko sedam godina, a preuzima ih američki investicijski fond za nekretnine W. P. Carey
Vidi originalni članak

Američki investicijski fond za nekretnine W. P. Carey preuzeo je od Agrokora pet modernih trgovina u maloprodaji u vrijednosti 67 milijuna eura. Radi se o tri trgovine u Zagrebu i po jednoj u Splitu i Zadru, javlja Večernji list.

- Ovom transakcijom zatvorili smo 350 milijuna eura vrijedan europski investicijski ciklus za ovu godinu - rekao je Jeffrey Lefleur, generalni menadžer W.P. Careya za Europu.

Šef Agrokora Ivica Todorić istaknuo je kako je W. P. Carey i dalje je Agrokorov pouzdan i vrijedan partner te alternativni izvor kapitala.

W. P. Carey posjeduje i upravlja ukupnim investicijskim portfeljem od oko 15 milijardi dolara, od čega europska imovina uključuje oko 3,9 milijardi dolara.    

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ivič 30.12.2013.

    možda budu radnici plačeni ko u Americi a sada kod Todoriča rade ko u Vjetnamu!

  • ljubica ljubičica_1 27.12.2013.

    njegovo dogatstvo i biznis je ko kula od karata svaki tren se može raspast.samo što će stranci doć do naše naj kvalitetnije zemlje i tu je problem.uvjek sam govorila da Todorić ne posluje sa zdravim kapitalom već stalno dizajući kredite tako je preživljavo.

  • vjekan1 25.12.2013.

    Kakvi god bili dogovori, prodaja, najam ili nešto sasvim deseto, jedno je sigurno! Utjecajni američki GMO u bilo kakvom vidljivom ili nevidljivom obliku dolazi na naše police...

Komentiraj...
Vidi sve komentare