To je to što me zanima!

Amir Mafalani na suđenju: R. Matanić laže poput psa

Luka Matanić i Amir Mafalani svjedočili su u postupku protiv Velimira Žaka kojeg se sumnjiči da je nabavio automobil ubojicama Ive Pukanića
Vidi originalni članak

Luka Matanić i Amir Mafalani, osumnjičeni za sudjelovanje u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića, u ponedjeljak su ujutro dovedeni na Općinski kazneni sud u Zagrebu u pratnji specijalaca s pojačanim mjerama osiguranja. Svjedočili su u postupku protiv Velimira Žaka, kojeg sumnjiče da je u srpnju prošle godine ukrao Opel Corsu koju je dao Robertu Mataniću. Tim automobil ubojice su pratile Ivu Pukanića.
- Robert Matanić laže kao pas, optuživao me da sam ubio Ivanu Hodak te da sam Pukanićevim ubojicama iznajmio stan, što nije istina. Znam ga osam godina i poznajem mu cijelu obitelj pa ne razumijem zašto to radi - rekao je u svome svjedočenju Mafalani. Mafalani je dodao kako Žaka poznaje privatno, a upoznali su se kad je razbio svoj Mercedes te je u Žakovoj autokući na leasing želio kupiti BMW. Na kraju je od kupnje odustao. Početkom ožujka zbog proturječnih iskaza u postupku protiv Velimira suočit će se i bratići Luka i Robert Matanić. Naime, u ponedjeljak je Luka Matanić, suprotno Robertovim tvrdnjama, izjavio kako Velimira ne poznaje, nikada ga nije vidio, niti je znao o kome se radi. Robert je svjedočio početkom mjeseca, a navodno tvrdi da su Mafalani i bratić Luka bili s njim kad mu je Žak ispred pizzerije Baschiera predao auto.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ero 16.02.2009.

    Kako da ja vjerujem ovim sakritim policajcima kada budala vidi da su Siptara mlatili 5 dana i da su hitna kola dolazila u policijsku stanicu da bi covjeku pruzali pomoc.kada te takva inkvizicija uhvati pa priznaces sve.Nego da mi vidimo kako ovim polcajcima dati otkaz i osuditi ih za tesku torturu, jer ocigledno da Siptar nije ubio Pukanica.Interesantno da na tu strasnu torturu policijsku ni jedan novinar nije smio ni rijec da napise.Ako su i ubili Pukanica ne smjeteda se izivljavate i da ih danima mlatite kao SS policajci za ovo bi neko mogao povuci macka. Sta ti mislis druze Karamarko da li se smije tako postupati sa zatvorenicima i koju konvenciju krse tvoji ljudi daj javi se kaj je?

  • Zeljk0 16.02.2009.

    bang bang i gotovo

  • slama 16.02.2009.

    sve fini dečki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare