To je to što me zanima!

Analitičari o sukobu Plenkovića i Milanovića: 'Neki će nastradati zbog njih, možda Burčul i Hranj'

Makne li se načelnik Glavnog stožera to bi mogao biti problem, navodi Puhovski, jer za imenovanje njegovog nasljednika moraju se usuglasiti Milanović i Plenković
Vidi originalni članak

Situacija nije trebala tako eskalirati, a izlaz iz ove situacije jest da predsjednik države i premijer sjednu za zajednički stol, stava je general Pavao Miljavac koji je u karijeri bio ministar obrane, ali i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Suštinu u prvi plan 31.10.2021.

    Trumpizam na javnoj sceni. Gotovo pa strepnja od svakog novog ekscesa, objave. Željka Antunović: "grč u želucu". Premijer, daleko preuranjeno, prisiljava medije, kao irelevantnog čimbenika u konkretnoj materiji, na saučesništvo u kvalifikaciji radnji (što je prejudiciranje posla ovlaštenih tijela, Ustavnog suda i saborskog Odbora za Ustav), kako bi mu se otvorila vrata za nove korake. Mediji ne naglašavaju kako je formalno ministar onemogućen da govori na svečanosti prisege (dva protokola vojnog događaja, tko piše protokol vojnog događaja, Ured predsjednika nametnuo protokol vojnog događaja, Protokolom Ureda predsjednika onemogućen govor ministra), nego inzistiraju na kvalifikaciji "zabranio govoriti". K'o da nam nije dosta bavljenje pandemijom.

  • zivkobabic 31.10.2021.

    Treba loptu spustiti na zemlju Banošić treba otići , a Plenković i Milanović se dogovoriti ovo je sramota što rade.

  • 30.10.2021.

    Velika stvar za HR narod....

Komentiraj...
Vidi sve komentare