To je to što me zanima!

Analiza: Splićanin koji je umro nije imao ni viruse ni bakterije

Bolest se rapidno širila: U organizmu umrlog Splićanina (36) nije nađen niti jedan infekt. Ni nakon obavljene dodatne analize ne zna se zašto su mu otkazali organi
Vidi originalni članak

Njegov organizam bio je potpuno čist. U njemu nije bilo apsolutno nikakvih virusa, bakterija ili gljivica, koje su mogle potaknuti iznimno brzo otkazivanje organa, neslužbeno doznajemo od dobro obaviještenih izvora u istrazi smrti Splićanina (36).

On je prije mjesec dana preminuo u splitskom KBC-u nakon što su mu misteriozno stali svi organi. Muškarca su primili u splitsku bolnicu nakon što se nekoliko dana liječio kod kuće.

Imao je visoku temperaturu, a tajanstvena bolest mu je prvo zahvatila pluća. Potom se njegovo stanje rapidno počelo pogoršavati, zahvatila je sve organe, koji su mu otkazali u 24 sata.

24sata

- U jednom danu napravili smo mu tri rendgenska snimka. Svaki je bio puno gori od onog prijašnjeg. Temperatura mu je bila 38,5 stupnjeva, no brzo smo je regulirali - rekao je tada dr. Nenad Karanović, voditelj Klinike za anesteziologiju splitskog KBC-a.

- Epidemiološke analize nisu pokazale ništa. Jedini način da se otkrije uzrok smrti bila je obdukcija na splitskoj patologiji koja je obavljena vrlo loše i površno. Zbog toga uzrok smrti nikad nije ustanovljen - kaže nam naš izvor.

U splitskoj bolnici rekli su nam da zbog obitelji pokojnika ne mogu, ali ni ne žele ništa komentirati.

Liječnici su isprva mislili da je riječ o virusnoj infekciji te da je riječ o prvoj žrtvi gripe u Hrvatskoj. No taj scenarij je odbačen nakon analize krvi. Splitski liječnici rekli su da u dugogodišnjoj praksi nikad nisu vidjeli da se pacijentu bolest tako brzo razvija. Unatoč svim medicinskim znanjima, bili su potpuno nemoćni i pacijent im se ugasio.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • lilyan 22.02.2015.

    eto umro od zdravlja

  • volim sunce 20.02.2015.

    pa ni Haus uvijek ne pogodi dijagnozu,makar je dooobro plaćeni za svoj posao

  • -grey- 20.02.2015.

    Zao mi je covjeka, ali ovdje ne vidim propusmt lijecnika, hospitalizirali su ga, napravili s e sto se moglo, ali nisu ni oni bogovi! Sto bi trebala onda obitelj decka kojeg su odbili hospitalizirati, a kasnije je umro od izljeva krvi u mozak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare