To je to što me zanima!

Andersa Breivika su zbog radova prebacili u drugi zatvor

Breivika su prebacili zbog njegove sigurnosti, ali i zbog osoblja. Smjestili su ga u zatvor Skien, oko 130 kilometara od Osla. Ne zna se do kada će tamo ostati
Vidi originalni članak

Andersa Behringa Breivika, Norvežanina koji je u srpnju prošle godine u Norveškoj ubio 77 ljudi privremeno su prebacili u novi zatvor, jer se u sadašnjem obavljaju radovi. 

- Zatražili smo stanku. Imamo radove unutar zatvora pa smo zbog njegove sigurnosti, ali i zbog osoblja, morali zatražiti premještaj - rekao je Knut Bjarkeid, direktor Ila, zatvora visoke sigurnosti u blizini Osla. U tom je zatvoru, inače, Breivik proveo većinu vremena od kada su ga uhitili.

Breivika su prebacili u zatvor Skien, oko 130 kilometara jugozapadno od Osla. Nije poznato do kada će tamo ostati. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • froggyms 25.07.2012.

    Malo jači zatvor, teretana, dvorana, pristup internetu (ograničen) zobena kša li domaći kruh sa sirom ili šunkon za doručak, plazme TV kakvih nema nih u hotelima sa 5 zvjezdica, super uređeno, super osiguranje i super fino ponašanje kao u vrtiću prema najgorim mogućim masovnim ubojicama , silovateljima i luđacima najgore sorte. Welcome too the Norway prisons. Starring Anders Behring Breivik - Killed 69 onUtoya shooting massacre Killed 7 in Oslo bombing.

  • libeluli 24.07.2012.

    Sad je već bluže Lillehameru pa će na zimski odmor, skijanje i skijaško trčanje...do kraja će mu još i poseban zatvor napraviti... stolicu njemu treba instalirati...

  • kadmonadam 24.07.2012.

    e sad necu mocimirno spavati radi tog premjestaja ufffffffffff!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare