To je to što me zanima!

Andro Vlahušić pozitivan na Covid-19, hospitalizirali su ga

Izvori bliski Vlahušiću kažu kako je bivši gradonačelnik stabilno. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 48 novih slučajeva zaraze koronaBvirusom.
Vidi originalni članak

Bivši gradonačenik Andro Vlahušić pozitivan je na Covid-19 te je hospitaliziran u Općoj bolnici Dubrovnik, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik.

Izvori bliski Vlahušiću kažu kako je bivši gradonačelnik stabilno. 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 48 novih slučajeva zaraze koronaBvirusom. Radi se o 23 osobe iz Dubrovnika, sedam iz Metkovića, šest iz Korčule, pet iz Župe dubrovačke, dvije iz Konavala, dvije iz Slivnog te po jedna iz Dubrovačkog primorja, Blata i Smokvice. Ukupno su zaražene 22 osobe muškog spola i 26 osoba ženskog spola, a za njih 24 je utvrđena epidemiološka veza.

UŽIVO: SVE O KORONI Mađari opet uvode izvanredno stanje zbog širenja Covida-19

Izliječeno je 28 osoba: Osam iz Dubrovnika, šest iz Župe dubrovačke, četiri iz Metkovića, tri iz Ploča, dvije iz Opuzena te po jedna osoba iz Slivnog, Vela Luke, Stona i Smokvice, kao i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 38 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, od čega su dva bolesnika na respiratoru (neinvazivna ventilacija) dok su tri na invanzivnoj ventilaciji.

OBRATIO SE JAVNOSTI Ministar Beroš: 'Ako sustav krahira, podnijet ću ostavku'

U posljednja 24 sata obrađeno je 250 uzoraka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 19 901 uzorak.

U samoizolaciji je 1077 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 92 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • neznan00 03.11.2020.

    Nema simptoma bolesti, to znači da ima simptome i mora hitno u bolnicu.

  • Borac protiv Prehlade 03.11.2020.

    Kad se ni ovi iz društvenog Centra ne mogu držati epidemioloških mjera, kako Alemka očekuje da to isto rade ovi sa margina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare