To je to što me zanima!

Andro Vlahušić reprezentaciju Njemačke pozvao u Dubrovnik

Dubrovnik je grad koji pohode veliki svjetski državnici, osobe iz javnog života, glumci i umjetnici prepoznajući ga kao jedinstvenog, stoji u službenom pozivu Nijemcima
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić čestitali su njemačkoj nogometnoj reprezentaciji na osvajanju titule prvaka svijeta u nogometu te ih pozvali u posjet Dubrovniku.

- Jedan od najljepših svjetskih gradova, Dubrovnik, član UNESCO-ve baštine od 1979. godine, prepoznato je svjetsko turističko odredište bogate kulturne ponude i visokokvalitetnih turističkih sadržaja, Dubrovnik je grad koji pohode veliki svjetski državnici, osobe iz javnog života, glumci i umjetnici prepoznajući ga kao jedinstvenog, čiji se glas o ljepoti prenosi stoljećima - stoji u čestitci koju su potpisali gradonačelnik Vlahušić i direktorica Vlašić, a potom se nastavlja:

- U ime Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, čast nam je uputiti Vam poziv da budete naši gosti i osjetite gostoprimstvo i neponovljivu atmosferu Dubrovnika, navodi se između ostalog u pismu koje su potpisali gradonačelnik Vlahušić i direktorica Vlašić.

U Dubrovnik dolazi i kancelarka Merkel

Njemačka kancelarka Angela Merkel nedavno je navodno izrazila želju da se sastanak inicijative Brdo-Brijuni održi tamo upravo zato što želi vidjeti Dubrovnik. Također, neki od najboljih NBA košarkaša DeAndre Jordan, Reggie Bullock i Blake Griffin nedavno su bili u Dubrovniku na ljetovanju, a i velik broj turističkih časopisa ga reklamiraju kao top destinaciju.

Možda zbog svega toga Nijemci neće odbiti ovaj poziv pa posjete jedan od najljepših gradova na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • ludvig989 15.07.2014.

    Eto oni bi naše pozvali. Kakve ulizice, sve rade da se uvuku Merkelici tipični podanički mentalitet reformiranih komunista!!!

  • TomislavKatalinić 15.07.2014.

    Neka ih Vlahušić poziva u Dubrovnik na svoj račun k sebi doma!

  • mićo 15.07.2014.

    Ne razumijem zašto nije pozvao hrvatsku reprezentaciju.Dobro da nije pozvao srbijansku ili bosansku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare