To je to što me zanima!

'Angela ne mora biti zabrinuta zbog špijunaže dok sam ja tu'

Dok sam ja predsjednik, kancelarka Angela Merkel ne treba brinuti za špijunažu, kazao je Obama i dodao da se nada kako će i budući predsjednici to poštovati
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama dao je intervju za njemačku nacionalnu televiziju ZDF. Kazao je kako su, unatoč špijunskoj aferi, odnosi između SAD-a i Njemačke prijateljski.

 - Dok sam ja predsjednik, kancelarka Angela Merkel ne treba brinuti za špijunažu - uvjeravao je Obama i dodao da se nada kako će i budući američki predsjednici to poštovati. Priznao je da Merkelova i on imaju različita gledišta u nekim segmentima vanjske politike.

Njemački mediji i političari su ocijenili da su Obamine najave tehničke i ne odgovaraju stvarnom problemu, te da se povjerenje može vratiti kada se potpiše sporazum koji na pravno obvezujući način štiti podatke svih građana.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 20.01.2014.

    Svašta. A i Obamu prisluškuju.

  • KimYongSung 20.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marnik009 20.01.2014.

    Angela dobila čuvara u osobi koja se zove; Obama! A drugi?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare