To je to što me zanima!

Anita Herceg (27) i dalje leži u bolnici, ne hoda i teško govori

- Pokušava govoriti, pomalo miče rukama i nogama, sve ide sporo. Masiram je cijelo vrijeme pa joj tijelo ne propada tako brzo, kaže nam majka Verica Herceg
Vidi originalni članak

- Pokušava govoriti, pomalo miče rukama i nogama, sve ide jako sporo. Masiram je cijelo vrijeme pa joj tijelo ne propada tako brzo, kaže nam Verica Herceg, majka Anite Herceg (27) iz Slavonskog Broda kojoj je prije dva mjeseca zbog problema sa štitnjačom stalo srce. 

Srušila se za vrijeme obiteljskog ručka bratu u krilo. Liječnici su se sat vremena borili za nju i jedva je uspjeli vratiti u život. Od tada leži u bolnici, nepokretna je i teško govori.

- Sada čekam poziv iz Krapinskih Toplica za njenu rehabilitaciju, ali nitko mi ne odgovara. Puno očekujem od toplica pa molim da mi se jave - ističe majka Verica, koja zahvaljuje svima koji su dosad financijski pomogli u liječenju bolesne djevojke.

Brođani, cijela Hrvatska i čitatelji 24sata nakon objave priče o Aniti odmah su reagirali i ponudili pomoć obitelji mlade djevojke. Organizirani su punktovi na kojima se prikuplja novac s naznakom Pomoć za Anitu, organiziraju se humanitarni koncerti.

U svrhu pomoći Aniti otvoren je i račun u PBZ-u IBAN HR3323400093219686685 i SWIFT PBZGHR2X s naznakom Pomoć za Anitu.

- Ljudi se javljaju i žele pomoći. Tu su i Anitine prijateljice. Hvala svima, samo Boga molim da mi spasi dijete - kaže Verica.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Eva Sabo 30.12.2015.

    Neka vas Bog blagoslovi i pomogne da i dalje mozete negovati svoju cerku. Ona je mlaba i organizam ce se oporaviti! Potrebno je samo puno strpljenja i volje sto vi i imate. Moja sestra je imala dekubitus i ovaj melem joj je pomogao da izleci rane: http://opusteno.rs/narodni-lekovi-f132/lecenje-dekubitusa-rana-secerom-narodni-lek-t18172.html Ja sam Natural Health Consultant i ako zelite ja cu vam poslati ceo program da vasa cerka ojace i da joj bude mnogo bolje. Moj email je: evasabo56@gmail.com

  • sirovi-kakao 31.03.2015.

    Navodno Lugolova otopina čini čuda kada su u pitanju poremećaji štitnjače. Zanimljivo je da je zabranjena.

  • medena555 31.03.2015.

    Neka te Bog pozivi ,Ne daj se ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare