To je to što me zanima!

ANKETA Tko će u nedjelju 30.5. postati gradonačelnik Osijeka?

U prvom krugu izbora HDZ-ov Ivan Radić osvojio je 38.69 posto podrške birač, dok je Berislav Mlinarević iz Domovinskog pokreta dobio 19.63 posto
Vidi originalni članak

Drugi krug lokalnih izbora 2021. je pred vratima, a građani Osijeka u nedjelju će odlučiti tko će ih u sljedećih četiri godine voditi i predstavljati.

Građani su svoje povjerenje u prvom krugu dali HDZ-ovom Ivanu Radiću i Berislavu Mlinareviću iz Domovinskog pokreta. U prvom krugu Radić je osvojio 38.69 posto podrške birača (13.655 glasova), a Mlinarević 19.63 posto (6930 glasova). 

Koji će od ovih kandidata dobiti povjerenje građana na sljedećih četiri godine, znat ćemo u nedjelju.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 28.05.2021.

    ako Radic pobijedi mi smo svi osjecani naj***li kao nikada do sada jer iza njega stoji vojska HDZovskih uhljeba koji jedva cekaju da se pozaposljavaju po gradskim firmama i tako puste svoje koruptivno korijenje u jedinome gradu gdje ga jos nisu pustili..ne kazem da je Mlinarevic fantastican ali za njega barem ne znamo kakav je politicar, dok za ove druge znamo jako dobro kakvi su..ako izaberemo kao cjelina marionetu Radica (koji nece nicime upravljati nego oni koji ga imaju namjeru tamo instalirati) onda nismo ni zasluzili da prosperiramo kao grad!

  • peky zeki 27.05.2021.

    Građani ostanite sa svojim obiteljima u nedjelju kući ...odite na misu ...prošetati parkovima, a ova dvojica neka popuše jedan drugome , JEDNAKI SU!

  • AnarhosindikaIist 27.05.2021.

    Alo, Osječani, koji je vama kua??

Komentiraj...
Vidi sve komentare