To je to što me zanima!

ANKETA Treba li Hrvatska mimo EU naručiti cjepivo Sputnjik V?

Sputnjik je bio jedna od tema sastanka premijera Plenkovića i ruskog veleposlanika, a Rusi kažu da bi nam ga mogli poslati za dva tjedna u neograničenim količinama
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Veleposlanstva Ruske federacije u Hrvatskoj Matvey Sidorov danas je govorio o mogućoj isporuci ruskog cjepiva Sputnjik V Hrvatskoj. Sputnjik je naime bio jedna od tema sastanka premijera Plenkovića i ruskog veleposlanika.

- Sputnik V je bio na stolu i ruski veleposlanik je prenio dobre namjere. Pričali smo o mogućnostima i detaljima - kaže, te dodaje da hrvastkoj Vladi prepušta da objavi što je odlučila.

ODGOVORITE NA ANKETNO PITANJE: TREBA LI HRVATSKA NARUČITI SPUTNJIK V?

Što se tiče količina, one, dodaje, ovise o planu hrvatskih vlasti.

- Kako ćemo dogovoriti, tako će i biti. Ne vidim nikakva ograničenja po broju doza, niti prepreka prema velikoj količini doza. Količina ovisi o Hrvatskoj - dodaje je Sidorov.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • mily 15.02.2021.

    oni mlate praznu slamu a vi nam podmećete anketu. Ništa mi ne smijemo bez blagoslova EU

  • max2017 15.02.2021.

    pentek ekspres...........EU nas drži reda radi a sve ima prednost nečlanica od investicija do svakovrsne pomoći i cjepiva.......snishodljivost u najgorem obliku glavna je deviza ove čudne vlasti koja ni u Beograd nije dolazila na prstima i šaptom moljakala kao što danas ide u Brisel.........ljigavo !

  • 15.02.2021.

    Hebes rusko cjepivo. Ne hvala. Rakijom protiv korone!

Komentiraj...
Vidi sve komentare