To je to što me zanima!

Anna je navijačica koja se bavi powerliftingom i diže 100 kila

SAD: Svaki tjedan vježba sama, ali i s navijačicama. Iako su navijačice poznate po sitnoj i elastičnoj građi Anna ruši te stereotipe. Jednog dana želi biti osobni trener
Vidi originalni članak

Iako su cheerleadersice poznate po svojoj sitnoj i elastičnoj građi  koja im omogućuje da se bacaju do vrtoglavih visina, navijačica Anna Watson sa sveučilišta Georgia ruši taj stereotip. Ona se bavi dizanjem utega.

Utege je počela dizati na prijedlog prijatelja kada je shvatila da joj kardio vježbe ne pomažu u karijeri navijačice, a i nakon što je izgubila više od 15 kilograma, piše Daily Mail

Bila je i pred ugovorom vrijednim 75 tisuća dolara za fitness model, prije nego je shvatila da iscrpljujući režim vježbanja i uzimanje legalnih steroida nije vrijedno toga. 

Kada je počela s novom aktivnošću Anna je znala konzumirati i više od 3000 kalorija dnevno, vježbati satima, a dignuti može preko sto kilograma. Iako je od samog početka pila proteine, jela rižu, povrće i jaja nije tako lako postizala težinu koju je željela. Agent za fitness modele rekao joj je da treba dobiti još oko 20 kilograma kako bi ju zaposlio. Unatoč trudu u četiri tjedna uspjela je dobiti oko 4 i pol kilograma. 

Pomoć je potražila od Hugha Kirbyja, državnog prvaka u powerliftingu. On joj je savjetovao da prekine uzimati steroide što je i poslušala. Odustala je od karijere modela i zaključila da oblikovanje bicepsa ne oblikuje ono što jesi, te da je bitno ostati prizemljen. 

Unatoč izgubljenom poslu i dalje radi na svom tijelu. Tjedno pet puta vježba sama i još tri puta s navijačicama. Nada se da će jednoga dana postati osobni trener. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Skanjac 08.02.2012.

    kladim se da je na dnu kad rade piramidu...

  • megamax_dizajn 08.02.2012.

    Odvratnooooo!!!

  • zigzag_2 08.02.2012.

    Ak se ne varam navijačice bi trebale biti sexy a ne da liče na nekog frajera xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare