Obavijesti

News

Komentari 11

Anna je navijačica koja se bavi powerliftingom i diže 100 kila

Anna je navijačica koja se bavi powerliftingom i diže 100 kila
4

SAD: Svaki tjedan vježba sama, ali i s navijačicama. Iako su navijačice poznate po sitnoj i elastičnoj građi Anna ruši te stereotipe. Jednog dana želi biti osobni trener

VIDEO

Iako su cheerleadersice poznate po svojoj sitnoj i elastičnoj građi  koja im omogućuje da se bacaju do vrtoglavih visina, navijačica Anna Watson sa sveučilišta Georgia ruši taj stereotip. Ona se bavi dizanjem utega.

Utege je počela dizati na prijedlog prijatelja kada je shvatila da joj kardio vježbe ne pomažu u karijeri navijačice, a i nakon što je izgubila više od 15 kilograma, piše Daily Mail

Bila je i pred ugovorom vrijednim 75 tisuća dolara za fitness model, prije nego je shvatila da iscrpljujući režim vježbanja i uzimanje legalnih steroida nije vrijedno toga. 

Kada je počela s novom aktivnošću Anna je znala konzumirati i više od 3000 kalorija dnevno, vježbati satima, a dignuti može preko sto kilograma. Iako je od samog početka pila proteine, jela rižu, povrće i jaja nije tako lako postizala težinu koju je željela. Agent za fitness modele rekao joj je da treba dobiti još oko 20 kilograma kako bi ju zaposlio. Unatoč trudu u četiri tjedna uspjela je dobiti oko 4 i pol kilograma. 

Pomoć je potražila od Hugha Kirbyja, državnog prvaka u powerliftingu. On joj je savjetovao da prekine uzimati steroide što je i poslušala. Odustala je od karijere modela i zaključila da oblikovanje bicepsa ne oblikuje ono što jesi, te da je bitno ostati prizemljen. 

Unatoč izgubljenom poslu i dalje radi na svom tijelu. Tjedno pet puta vježba sama i još tri puta s navijačicama. Nada se da će jednoga dana postati osobni trener. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...