To je to što me zanima!

Ante Gotovina uvjerava: "Moje tune neće zagaditi Kornate"

General Ante Gotovina do sada je u tunogojilište u kornatskom arhipelagu s prijateljem uložio 21 milijun kuna. S izlovom je trebao početi za nekoliko dana
Vidi originalni članak

Umirovljeni general Ante Gotovina kaže da se ne ljuti na Murterane zbog kojih mu dio poslovanja tvrtke Pelagos Net Farma stagnira.

Uvjerava ih da njegove tune neće zagaditi more oko Kornata, piše Jutarnji list. Do sada je u tunogojilište u kornatskom arhipelagu s prijateljem uložio 21 milijun kuna. Iako je s izlovom trebao početi za nekoliko dana, zbog protivljenja Općinskog vijeća Murtera, njegov posao čekat će barem do srpnja. Nije htio, dodaje, otići osobno razgovarati s ljudima koji se bune protiv projekta kako ne bi mislili da vrši pritisak. 

General Gotovina ističe da ga politika uopće ne zanima. 

Idi na 24sata

Komentari 252

  • KlaraJukic 01.06.2014.

    Gotovina je jedan od onih generala iz rata koju su se usprotivili ondašnjoj hrvatskoj vlasti i otvoreno rekli da se nisu borili za ovakvu Hrvatsku a tad je narod trebao stat uz njega i još nekolicinu generala i ić zajedno protiv vlasti ali narod to nije napravio nego se pravio glup ,i on je taj koji je podnio veliku žrtvu bio je progonjen kao najveći ratni zločinac,zbog toga su trpili njegova obitelj i prijatelji,i sad kad se na neki način prodao ima šta oće,a vi ljudi ste sami krivi šta niste stali uz njega 2000. godine,i sad ga optužujete da je ovakav i onakav,on je još uvijek ostao čovjek naspram vas svih!

  • brazzer 20.05.2014.

    Meni je luđi onaj tko pita otkud novac bivšem legionaru iz legije stranaca, hrvatskom generalu koji je neduzan godinama sjedio u zatvoru? Pa jel znate koliko je placen jedan legionar i general? Jako puno. Naravno da covjek ima novca, a njegovo ime ima i utjecaj i vjerujem da je skupa s ulagačima vrlo lako mogao do kredita. Po meni je jedino problem sto se uzgajaliste radi na Kornatima i uz sve silno postovanje koje imam prema svom generalu, ipak bih predlozio drugu lokaciju.

  • Sonador 20.05.2014.

    Naravno da neće. Iako je svugdje u svijetu na području uzgajališta i oko uzgajališta zagađenje podmorja nakon nekoliko godina enormno tune koje će uzgajati Ante Gotovina su posebno dresirane, a pošto im je od malih peraja usađivana svijest o brizi za okoliš ne samo da ga neće zagaditi nego će ga i oplemeniti. Tako će tunogojilište Ante Gotovine biti i jedino u svijetu oko kojeg se neće širiti nesnosan smrad nego najsvježiji morski povjetarac. -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare