To je to što me zanima!

Ante Ramljak: Pregovaramo o novom financiranju za Agrokor

Ramljak je rekao da je za Agrokor stabilna politička situacija. Nije htio komentirati izjave Nikola Grmoje da Porezna uprava nije bila u Agrokoru od 2007. godine
Vidi originalni članak

Većinu vremena smo radili na grupiranju timova, na raspoređivanju članova timova. Krenuli smo s najvažnijim prioritetima - likvidnošću i cash managementu. U sljedećim tjednima slijede nam i pregovori o daljnjem financiranju. Sa stanjem naših kompanija sam se upoznao i u regiji gdje je sada situacija malo mirnija, rekao je u petak na konferenciji za novinare izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ramljak je rekao da je za Agrokor stabilna politička situacija. Nije htio komentirati izjave Nikola Grmoje da Porezna uprava nije bila u Agrokoru od 2007. godine.

- Od 10.travnja do danas nije bio porezni nadzor, to je sve što mogu reći - kazao je Ramljak.

Komentirao je činjenicu i da je u četvrtak došlo priopćenje iz Agrokora da bi moglo biti potencijalnih grešaka u izvješćima Grupe. 

- Prvi put je Agrokor službeno potvrdio napise kreditnih agencija - rekao je Ramljak.

Na pitanje je li ikada postojao dogovor između porezne uprave i Agrokora oko odgode plaćanja poreza poručio je:

- Ja se s nikim nisam dogovarao - poručio je Ramljak i dodao kako nema pojma postoji li neki takav ugovor u kompaniji.

Nakon današnjeg brifinga s novinarima, predstavljen je Alastair Beveridge iz tvrtke AlixPartners koja je savjetnik za restrukturiranje Agrokora.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lotus_1 28.04.2017.

    Kaj nemate za plaće za travanj? A regresna prava po mjenicama su na ledu samo do kraja svibnja. Možda vam država da jamstva za novo kreditiranje. Al to treba odobriti obranjeni ministar financija....

  • netjak5 28.04.2017.

    Ramljak je rekao da je za Agrokor stabilna politička situacija........siguran sam da je tako,jer politička loptica trenutno skače negdje drugdje:))

  • slaven1 28.04.2017.

    E moj narode.... Thompson

Komentiraj...
Vidi sve komentare