To je to što me zanima!

''Antonija Bilić je neizravna žrtva splitskog gay pridea''

Građanska inicijativa Splita zahtijeva od vlasti da uskrate odobrenje za Split Pride koji je najavljen za 9. lipnja. Poslali su pismo i predsjedniku Ivi Josipoviću
Vidi originalni članak

Splitski intelektualci okupljeni u Građansku inicijativu otvoreno su se usprotivili gay paradi te su poslali predstavku gradonačelniku Kerumu, županu Sanaderu i načelniku PU SD Ivici Tolušiću. Traže od njih da ne daju suglasnost za prolazak povorke istom trasom kao i lani. Pismo su poslali i predsjedniku Ivi Josipoviću. Povjesničar Stjepan Lozo je najavio antiskup ukoliko dozvole za Gay pride budu izdane, a kaznene prijave onima koji ga dozvole. Intelektualci su najavili i raspisivanje referenduma kako bi se građani izjasnili žele li i idućih godina povorku kroz Split. "Antonija Bilić je neizravna žrtva prošlogodišnjeg Gay pridea, jer je tisuće policajaca osiguravalo paradu umjesto da traže nju.", kazao je Lozo. Dodao je kako je osiguravanje lanjske povorke koštalo 1,8 milijuna kuna, što je neprihvatljivo u doba sloma gospodarstva i sve većeg siromaštva.

Idi na 24sata

Komentari 299

  • borko_farkas123 27.05.2012.

    pa zar svi moraju znati kam se vi pucate????????

  • borko_farkas123 27.05.2012.

    aaalllllllloooooooooo Splite pa koliko vi to imate pedera??????????

  • Pahuljica_3 26.05.2012.

    Mislim da ljudi s takvom seksualnom orijentacijom trebaju potražiti nekakvu stručnu pomoć i da im se zabrane bilo kakvi skupovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare