To je to što me zanima!

Antunović izvukla tanjure s hranom iz saborske klupe

Željka Antunović upozorila je s tanjurima hrane na rast troškova i sve teže preživljavanje građana. Dok je govorila u Saboru, prekidao joj se ton
Vidi originalni članak

Željka Antunović (SDP) u Sabor je došla s dva tanjura na kojem je bio ručak iz 2004. i iz 2010. godine. Na onom koji je simbolizirao ručak od prije šest godina uz punu čašu mlijeka na tanjuru je bilo pola pileta, tri krumpira i kruh. Današnji ručak je pola čaše mlijeka, jedan krumpir i četvrtina pileta. Na ovaj način upozorila je na rast troškova života i sve teže preživljavanje građana. Kazala je i da joj je pisala nezaposlena majka s troje malodobne djece koju treba školovati, a obitelj živi od suprugovih 5000 kuna.
- Kako da ta majka prehrani, obuče i školuje to svoje troje djece? Kako da napravi krumpir salatu kada nema niti za ulje niti za ocat - upitala je premijerku SDP-ovka. Kosor je pozvala tu majku, ako ona postoji, da joj se obrati pismom u Vladu.

OPAČIĆ: MLADI DANAS NEMAJU SVOG ŠUŠKA KAO VI

Milanku Opačić (SDP) zanimalo je misli li premijerka i dalje da su građani koji su koristili olakšice za kupnju stana bogati i da im zbog toga treba ukinuti porezne olakšice. Kosor je uzvratila da olakšice većinom koriste građani s većim primanjima.
- Drugačiji odgovor nisam ni očekivala jer vi niste kupili stan za koji ćete kredit plaćati 20 godina. Vama je stan dao Gojko Šušak, a mladi danas nemaju svoga Gojka Šuška - rekla je Opačić.

KOSOR: OTPREMNINA ZA DRAGIČEVIĆA NIJE U REDU
Nakon aktualca Kosor je novinarima kazala da nije u redu što je bivši predsjednik Uprave Ine dobio 6,8 milijuna kn otpremnine, dok je istovremeno kompanije državi još dužna 120 milijuna kuna.
- Zatražila sam da se ispita. Ako je istinita svakako ću nešto poduzeti - rekla je Kosor no što će to biti nije željela precizirati.
>>> KOSOR: NEĆE MI SUDITI SUD PARTIJE

Idi na 24sata

Komentari 46

  • urba 19.05.2010.

    opet jedan što postade rasista kad mu neki kršni hercegovac .sprč.o ženu pa mu sad svi hercegovci krivi što ga žena ostavila

  • džag 19.05.2010.

    bitno je da se u hercegovini dobro živi od naših novaca

  • urba 19.05.2010.

    to nam komunisti pokazuju kako se \"dobro\" jelo i živjelo prije 35 godina, vabe da nas vrate u to doba

Komentiraj...
Vidi sve komentare