To je to što me zanima!

Apel za pomoć obitelji Ljubičić: Mladi otac preminuo, supruga ostala sama s četvero djece

Žive u Runovićima kod Imotskog i preživljavaju s obiteljskom mirovinom i doplatkom za djecu što nije dovoljno za potrebe peteročlane obitelji.
Vidi originalni članak

Mladi Petar Ljubičić (29) iznenada je preminuo i iza njega su ostali supruga i četvero djece koji s ukupnim primanjima obitelji ne zadovoljavaju niti osnove životne potrebe.

Supruga Anđela (25), kćeri Laura (7) i Paula (6) te sinovi Milan (3) i Lovre (2) žive u Runovićima kod Imotskog i preživljavaju s obiteljskom mirovinom i doplatkom za djecu što nije dovoljno za osnovne životne potrebe peteročlane obtielji.

Apel za pomoć obitelji Ljubičić potpisuju i Općina Runovići te Zaklada Runovići. 

Iznenadna smrt oca i supruga bolan je i težak gubitak za četvero djece i njihovu nezaposlenu majku. 

Anđeli nose terete novog života hrabro i ponosno, ne bez pomoći svih nas, sve joj je teže. Ukupna primanja obitelji (obiteljska mirovina i doplatak za djecu) nisu dostatna niti za zadovoljavanje osnovnih životnih potreba peteročlane obitelji.

Upravo u ovo vrijeme predblagdanskog ozračja, obiteljskih okupljanja i dobrih djela, vrijeme je da našim sumještanima pomognemo prilogom da im malo olakšamo koračanje kroz život. Budimo velikodušni, iskažimo svoje suosjećanje, učinimo ovo dobro djelo i pomozimo novčanom donacijom obitelji – piše u apelu.

Podaci za uplatu vidljivi su u dokumentu u nastavku.

 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Antimor 22.11.2023.

    Pretpostavljam da će se Bane odreći 6+6.

  • a nu 22.11.2023.

    žalosno ali je još žalosnije da runovići nemogu odhranit četvero dice

  • INTER 2 21.11.2023.

    Ne moze se ocitat kod...stavite bolju sliku

Komentiraj...
Vidi sve komentare