To je to što me zanima!

Đapić bi odustao od utrke, ali skupa s G. Matkovićem

Gordan Matković odbio je prijedlog kojim bi Đapić sebi ostavio sigurnu saborsku fotelju, a Danijela Srba opozvao iz Sabora i ostavio u trci za Osijek
Vidi originalni članak

Nakon što su članovi SDP-a i HDSSB-a napustili sjednicu osječkoga Gradskog vijeća proglasivši je kazališnom predstavom za javnost kojom se želi pokazati da Đapićevo poglavarstvo kao nešto radi, osječki gradonačelnik Anto Đapić učinio je novi prevrat u nastalom predizbornom cirkusu. Revoltiran lošim prognozama za svoju kandidaturu i odlaskom "desne ruke" Gordana Matkovića u nezavisne kandidate, Đapić je odlučio povući jedini preostali potez koji mu jamči ostanak u politici, onoj saborskoj.
- Ako je Matkoviću stalo do stranke kao što govori, moj je prijedlog da se i on i ja povučemo iz utrke za gradonačelnika pa neka Danijel Srb bude kandidat - izjavio je Đapić, no Matkoviću se ta ponuda nije svidjela. Na taj bi način Đapić opozvao Srba iz Sabora, nakon što mu je prepustio fotelju te mu predao vrući krumpir osječke utrke za gradonačelnika, a sebi, nakon fijaska HSP-a na izborima, ostavio sigurnu saborsku fotelju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tahuti 17.04.2009.

    marš đubre debelo lažljivo lopovsko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare