To je to što me zanima!

Apsurdi zakona: Paladina može odlučivati o projektima tvrtki koje su mu plaćale milijune...

Da je ministar Ivan Paladina bio zaposlen kao čistač u tvrtki koja mu traži koncesiju, morao bi to objaviti i izuzeti se. Ali ne želi reći za koga je radio savjetovanje, te bez posljedica može donositi odluke o svojim klijentima
Vidi originalni članak

Da je ministar Ivan Paladina bio u stalnom radnom odnosu kao čistač u tvrtki koja mu danas podnese zahtjev za koncesiju nad državnim zemljištem, Paladina bi, po zakonu, to morao deklarirati i izuzeti se od odlučivanja. I to tijekom dvije godine. Ali ako je Paladina za istu tu tvrtku radio savjetovanje, pomagao u pripremi za tu koncesiju i sve to skupa naplatio milijun kuna, uopće se ne mora izuzeti i može kao ministar odlučivati o bivšem klijentu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.04.2022.

    Pretvorili su državu u svoju privatnu zajednicu. Nitko im ne može nista, rade šta hoće i ono najgore, ne odgovaraju nikome i za ništa.

  • Luna777 21.04.2022.

    - Ostaje samo vjerovati integritetu ministra i da će se sam izuzeti od odlučivanja ako mu dođu njegovi klijenti. Mo'š mislit da će se izuzeti. Znači, Paladina će biti u sukobu interesa stalno, jer se ne zna za koje tvrtke je radio. On je zapravo u sukobu interesa i prije nego je stupio na dužnost.

  • rondonja 21.04.2022.

    zato je i postavljen od strane čoravog,Horvat je bio preblesav da zdipi brdo love,ovaj je već sad podmazan ohoohoo

Komentiraj...
Vidi sve komentare