To je to što me zanima!

Arapski Nostradamus 'vidi' Obaminu smrt u 2010. god.

Arapski astrolog već je predvidio smrt princeze Diane, Jasera Arafata i Michaela Jacksona, a sada predviđa Obami 'iznenadni i tragični kraj'
Vidi originalni članak

Tuniški astrolog Hassan al-Charni, poznatiji kao arapski Nostradamus, predvidio je kako bi američki predsjednik Barack Obama mogao izgubiti život u 2010. godini. Ova će godina biti odlična papi Benedikta XVI., koji će u 2010. pridonijeti da kršćani i muslimani nađu suglasje, rekao je al-Charni. Dodao je kako će s druge strane godina biti vrlo loša talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju i egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku. Arapski astrolog već je predvidio smrt princeze Diane, palestinskog čelnika Jasera Arafata i kralja popa Michaela Jacksona, a sada predviđa Obami 'iznenadni pa čak i tragični kraj'. Ove će godine loše završiti, vjerojatno umrijeti, francuski pjevač Johnny Hallyday, a momčad jedne europske zemlje pobijedit će na Svjetskome nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Teheran će dovesti do kraja svoj nuklearni program i razviti ratnu industriju kao politički pritisak, prenosi Večernji list. Mubarak će imati zdravstvenih problema, ali i neka od zemalja sjeverne Afrike ostat će bez svoga čelnika.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • siptarcina 05.01.2010.

    Nije loše , a ostali ameri ? Nego tjonji 18 , da te pitam , ako je Srbija u P.M. , gdje ti je Hrvatska kao prvi susjed u čmaru materinom . Uostalom gdje god bila na ljeto će biti zajedno s slovencima u JAR u , a ne na kauču .

  • Fichomir 05.01.2010.

    Haha rekao je da će umrijet ovi, pa ono svi ćemo umrijeti, nije otkrio toplu vodu...

  • Iskrena 04.01.2010.

    Ne vjerujem u to! PREDSJEDNIK USA OBAMA je zaista dobar i pošten čovjek! Najbitnije je što je Veliki Vjernik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare