To je to što me zanima!

Asim Kurjak neće u zatvor jer još nije dobio presudu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Asim Kurjak dobio je osam mjeseci zatvora zbog zataškavanja smrti rodilje Dragice Ivankić i njezine bebe. No iz suda mu još nisu dostavili presudu
Vidi originalni članak

Ni Kurjak ni obitelj Ivankić presudu, na koju nakon primitka imaju pravo žalbe osam dana, još nisu dobili, pa će ginekolog zatvor vjerojatno izbjeći zbog zastare, koja nastupa 23. siječnja.
- Moj klijent čeka da mu dostave presudu, na koju ćemo se žaliti - rekao je Kurjakov odvjetnik Silvije Degen te dodao da je problem suda ako slučaj ode u zastaru.
- Nikad nisam sreo tako arogantnog čovjeka kao što je dr. Kurjak, čovjeka koji ne zna reći 'oprosti mi’. Takve ljude smatram izgubljenim ljudima - kaže Robert Ivankić, Dragičin suprug. Otkriva kako mu ne bi bilo lakše da Kurjak završi u zatvoru, a važno mu je da je dokazao istinu i Kurjakovu odgovornost. Najviše ga je razočaralo Državno odvjetništvo, koje nije podiglo kaznenu prijavu protiv Kurjaka, zbog čega je bio prisiljen voditi privatnu parnicu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bijela13 02.01.2008.

    ..istina i pravda u ovoj zemlji su davno umrli..

  • anti-gardy 02.01.2008.

    A bitno da su sada uveli nove vrste kazni i naplaćivanja za vozače... Naše pravosuđe ide naprijed samo kada treba strpati novce u državnu blagajnu, a kada treba hraniti prekršitelje u zatvoru to se još i rasteže da ne di nedaj bože još i na njihov račun jeli i trošili toplu vodu i struju..

  • andre05 02.01.2008.

    bezveze, pa kaj ste drugo očekivali, tko zna koliko je on abića naparavio ljubavnicama naših političara, sudaca... baš će oni protiv njega đonom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare