To je to što me zanima!

Astrolog Jovetić: Fiskalizacija je super, ali će opet biti nereda

Najbolje što se Hrvatskoj dogodilo prošle godine je, po riječkom astrologu Jovetiću, fiskalizacija jer tako prvi puta u povijesti u Hrvatskoj administracija radi svoj posao
Vidi originalni članak

Riječki astrolog Damir Jovetić održao je predavanje na temu što nas čeka u idućoj godini, već tradicionalno na blagdan Sveta tri kralja, zaštitnika astrologa, 19. godinu za redom. Kako kaže astrolog, cijelo čovječanstvo čeka ulazak u eru vodenjaka, a Hrvatska se polako riješila kompleksa velikih lidera, ulaskom u veću državu odnosno u EU. Najbolje što se Hrvatskoj dogodilo prošle godine je, po Jovetiću, fiskalizacija jer tako po prvi puta u povijesti u Hrvatskoj administracija radi svoj posao i porezi se plaćaju odmah. 

No kako kaže, Hrvatska više ne može održavati skupi administrativni aparat u kojem radi jedna četvrtina stanovnika te da će nam takav način upravljanja doći na naplatu.

- Po sva tri horoskopa Hrvatske države, i onom za dan samostalnosti, suverenosti i državnosti vide se elementi nemira i to pogotovo u veljači, lipnju i studenom 2014. godine. Slične aspekte smo imali i u razdoblju 1999. - 2000. godine kada se javila dubinska kriza zbog uvođenja PDV-a - rekao je Jovetić i dodao kako će doći do promjene u sustavu, ali se rješenja neće vidjeti ove godine. 

Osim nereda, astrolog je najavio kako ćemo se u Hrvatskoj riješiti i kompleksa da ovisimo o pojedinačnoj osobi koja će nam za neku uslugu progledati kroz prste pa staviti naš slučaj u ladicu, odnosno najavio je otklon od sitne korupcije.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kakoćemo 07.01.2014.

    Pitam se dali je i njegovo lamentarenje obuhvačeno fiskalizacijom? Koliko imamo mudraca u državi, a nikud-nikam!!!

  • MajaPrpić Šabić 07.01.2014.

    Ovo znam i sama, što sam onda i ja astrolog.

  • uberschallgeschwindigkeit 07.01.2014.

    o cemu ovaj zbori!!! bem ti zvjezdare i pumpanje mase od strane 24 sata!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare