To je to što me zanima!

Austrija se sprema ukinuti skoro sve protupandemijske mjere

U teoriji, oni koji u zemlju dolaze iz područja na kojima postoje varijante koronavirusa trebali bi podlijegati određenim uvjetima, no to se pravilo trenutno ne odnosi ni na jednu zemlju
Vidi originalni članak

Austrijske vlasti više neće tražiti potvrdu o cijepljenju ili preboljenju covida pri ulasku u zemlju, u sklopu promjene odredbi koja stupa na snagu u ponedjeljak

Putnici također više neće trebati pokazati negativan test na covid, prema novim dopunama odredbi ministarstva zdravstva od petka.

'BROJ JE PORAŽAVAJUĆI' WHO: U Europi od koronavirusa umrlo više od dva milijuna ljudi

U teoriji, oni koji u zemlju dolaze iz područja na kojima postoje varijante koronavirusa trebali bi podlijegati određenim uvjetima, no to se pravilo trenutno ne odnosi ni na jednu zemlju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Piver 16.05.2022.

    jel nije bila neka prica da ce cjepivo bit obavezno za sve u austriji ? sad najedanput nema zabrana nema korone vise korona otisla papa..

  • 14.05.2022.

    kod nas dernek

  • DinoAKA ljubiša 14.05.2022.

    Ako pratimo logički slijed događaja, iscurila im je gripa, i na temelju iste od koje kod nas umiru u prosjeku ljudi od 83 god. zatvoren je cijeli svijet i uzrokovana kriza koju gledamo i gledat ćemo još neko vrijeme. Po "ekspertima" kriza je bila neočekivana i pala je iz vedra neba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare