To je to što me zanima!

Austrijanci se u 6.40 ujutro seksali ispred kafića u Rovinju

Muškarca starog 38 godina i njegovu 40-godišnju partnericu policija je privela zbog seksa na javnom mjestu. Odvedeni su na Prekršajni sud u Rovinju. Sve su priznali
Vidi originalni članak

Zbog ranojutarnjeg seksa na terasi jednog ugostiteljskog objekta usred Rovinja dvoje doslovce uspaljenih Austrijanaca su se u utorak ujutro morali hladiti u rovinjskoj policiji koja ih je privela. U policiji kažu da se austrijski par tereti za vrijeđanje moralnih osjećaja građana

Nakon policije Austrijanci, ona 40 a on 38-godišnjak, su uz prekršajnu prijavu završili kod suca na Prekršajnom sudu u Rovinju. 

Sutkinja rovinjskog Prekršajnog suda Dijana Debeljuh je zbog seksualnih 'nestašluka' dvoje Austrijanaca kaznila s po 730 kuna svakog.

- Priznali su krivnju i sud je cijenio to njihovo priznanje. Oboje su rekli da su nakon noćnog provoda to što su radili smatrali kao zabavu te da nisu znali da se to baš i ne smije na javnom mjestu - pojašnjava sutkinja Debeljuh, zamjenica predsjednika rovinjskog Prekršajnog suda.

Nestašni Austrijski par se, kako doznajemo, nesputanim strastima u središtu Rovinja prepustio pod utjecajem alkohola. Austrijancu su izmjerili 1,85 a Austrijanki 1,45 promila alkohola u krvi. Policiji su ih prijavili građani.

Zanimljivo je da je rovinjski Prekršajni sud i ranijih godina bilježio slične slučajeve kada su morali sankcionirati mahom strane turiste zbog seksa na plaži nedaleko od Rovinja.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • yocko 18.06.2015.

    Ujutro je najljepše raditi ove stvari..

  • 24 sata sprdacine 18.06.2015.

    Dok budale spavaju,pametan svijet se j*b* :)

  • mangup@dj 18.06.2015.

    da je bio neki gey par u takvom činu novinari bi ih nahvalili i opravdavali i bacali drvlje i kamenje na sve ko ih je prijavio a pošto je to normalna ljubav isprdavaju ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare