To je to što me zanima!

Auto mu se zarotirao na rotoru pa sletio na tračnice tramvaja

U to doba noći, u nedjelju oko 1 sat, promet nije bio gust pa je prava sreća da vozač automobila nije zadobio teške ozljede ili da nije udario u drugo vozilo ili tramvaj
Vidi originalni članak

Svjedoci su govorili da su začuli strašan tresak i da su onda vidjeli probijenu ogradu te automobil koji je sletio s rotora.

Rekao nam je to jedan od čitatelja, koji je u nedjelju oko 1 sat snimio prometnu nesreću na rotoru na Jadranskoj aveniji u Zagrebu. Silina udara, dodaje, bila je takva da je auto s lakoćom razbio metalnu zaštitnu ogradu, odletio na travnati dio pa završio na tramvajskim tračnicama.

Čitatelj 24sata

- Ne želim ni razmišljati što bi se dogodilo da je naišao tramvaj. Moglo je biti i mrtvih, ali nije, Bogu hvala. Sreća je da promet u to doba noći nije bio gust - kaže čitatelj. Najbolje od svega je da je vozač auta lakše ozlijeđen.

- Nisam ga vidio, vjerojatno ga je odvezla Hitna pomoć - dodao je. Policija je brzo ogradila mjesto nesreće zbog očevida - dodao je čitatelj.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da je vozač osobnog vozila probio ogradu i sletio na tračnice te da je samo lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 04.03.2019.

    Nemoj te previse srat jer to je bio moj tata,nit je ludaovao nit pio. Vracao se sa posla tako da zadrzitr komentare

  • bobon007 23.02.2015.

    jazavci

  • beemysm 23.02.2015.

    pa naravno da se zarotirao na rotoru, pa nece na ravnom...rotor i sluzi tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare