To je to što me zanima!

Auto udario dijete na Jarunu, prevezli ga u Klaićevu bolnicu

Dijete je prelazilo Horvaćansku na Jarunu kada je na njega naletio automobil. Navodno nije teže ozlijeđeno. Očevid je u tijeku i nakon njega će se znati više
Vidi originalni članak

Negdje oko podneva na križanju Horvaćanske ceste i Ulice Bernarda Vukasa automobil je naletio na dijete. Neslužbeno doznajemo da se radi o djetetu koje ide u 4. razred osnovne škole. Dijete je hitno prevezeno u Klaićevu bolnicu, a navodno nije teže ozlijeđeno.

Okolnosti ove nesreće bit će poznate nakon dovršetka očevida. Inače, vrlo blizu mjesta nesreće nalazi se Osnovna škola Ivana Meštrovića.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • charles_bronson 24.01.2018.

    Iz naslova se vidi da je auto prevezen u Klaicevu...

  • najiram 10 23.01.2018.

    vraži su ti auti bez vozača udaraju djecu....treba ih ugasiti i usidriti da ne lutaju sami bez vozača cestama...ili je ipak vozać auta udario autom djete....

  • zgiskra 23.01.2018.

    Dijete je prelazilo zebru na semaforuuuuuu...koji ste vi novinari. Bitno da vam se iz kolone netko javio koji na zalost nije mogao slikati jer je bio predaleko pa je predpostavljao🙄 Isuse mileni...nezz ko je kriv i isao na crveno ali desilo se na semaforu...sva sreca hitna dosla u rekordnom roku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare