To je to što me zanima!

Mladić (23) Porscheom udario u stup, prevrnuo se i poginuo

Zbog prebrze vožnje mladić je očevim Porscheom 911 sletio s ceste u Jastrebarskom. Automobil je udario u stup, prevrnuo se, a mladić je poginuo
Vidi originalni članak

Ivan G. (23) je u ponedjeljak oko 1 sat zbog prebrze vožnje sletio s ceste u Ulici bana Josipa Jelačića u Jastrebarskom. Automobil je udario u stup, prevrnuo se, a Ivan je u prevrtanju ispao van. Preminuo je na mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • BUCKO_2 03.05.2011.

    Ne mozete kriviti oca sta mu je kupio auto porshe.To se moze dogoditi bilo kome tko je na cesti i sa manjom konjazom .On je bio pravi decko i drag .jako mi je zao sto ga smo izgubili .pocivao u miru bozjem .

  • MarijanaVukoja 03.05.2011.

    O zaboga ljudi pa ovaj svijet je u ku*** ... kako nakon smrti čovjeka vi možete tako nešto komentirati! Zamisli sad je bitno što se zabio porsheom!! Pa da se i biciklom, dečko je poginuo!! Toliko ste zaostali da samo na to mislite. Nije mu tatica kupio porshea, nije auto uopće njegov. Ivan je bio vrijedan, svaku kunu je sam zaradio. Svi su ga znali ko super dečka, zabavnog, nasmijanog i vrijednog. I to je ono o čemu bi se trebalo pričati a ne o ovome... Koliko se zaostali ovo je pokazatelj!

  • p i j e v a c 02.05.2011.

    Pustite dečka s božjim mirom.Šteta za mladi život.Sam je sebi napravio što sigurno nikom nije želio.R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare