To je to što me zanima!

Autom joj se zabila u dućan: 'Pomislila sam da je potres, a onda sam vidjela auto u izlogu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srećom, u tom trenutku dućan je bio prazan, a mlada prodavačica nije se nalazila u blizini izloga nego iza blagajne, da je bio drugačiji scenarij, moglo je završiti i s puno većim posljedicama od materijalne štete
Vidi originalni članak

Prvo je došlo do sudara na cesti u Ilici, a zatim se gospođa u crvenoj Škodi zabila u izlog trgovine, priopćili su večeras iz zagrebačke policije nakon što su obavili očevid prometne nesreće u centru grada.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon sudara, zaletjela se u izlog trgovine u Ilici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, do nesreće je došlo oko 16.30 sati u samom centru Zagreba, a očevici kažu kako je auto samo proletio ispred tramvaja. 

- Vozio sam se u tramvaju. Odjednom je automobil samo projurio ispred tramvaja i zabio se u izlog. Nikome nije bilo jasno iz kojeg je uopće smjera izletio. Iako je došla i Hitna ubrzo, mislim da vozačici nije bilo ništa strašno - ispričao nam je šokirani čitatelj.

VIDEO: JEDAN ČOVJEK U BOLNICI Krš i lom u centru Zagreba: Na Ilici se autom zabio u trgovinu

Srećom, mlada prodavačica koja je radila u tom dućanu s nakitom, u tom trenutku bila je okrenuta leđima te se nalazila kod blagajne. 

- Nisam ništa vidjela, samo sam čula glasan udarac, lomljenje stakla... Prvo mi je palo na pamet da je potres, no onda sam se okrenula i vidjela automobil u izlogu. Ne pamtim kada sam se zadnji put tako prepala, ruke mi se još tresu - rekla nam je u žurbi jer je još sanirala svu štetu dok su majstori već radili na zatvaranju izloga. 

Kaže nam da je gospođa koja je vozila, sjedila na ulici u stanju šoka te da ju je Hitna pomoć poslije odvela. PU Zagrebačka potvrdila nam je da je gospođa prevezena u Vinogradsku bolnicu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • toby 22.06.2021.

    Nije volan za babe i basta

  • Bluenilo 21.06.2021.

    što god da se makne ..šok u zagrebu. dali zbog novinara ili gey populacije taj zagreb ne smije biti glavni grad ove njemačke pokrajine...

  • Lotta22 21.06.2021.

    To joj je od rajfajzena...druge doze već 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare