To je to što me zanima!

Autom naletio na curicu (8) na romobilu, teško je ozlijeđena

Ozlijeđeno dijete prevezeno je u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici. U Donjoj Zelini u srijedu je stradala 11-godišnja djevojčica nakon što je na nju naletio automobil
Vidi originalni članak

U dvjema prometnim nesrećama u Zagrebu i Donjoj Zelini u srijedu su stradale dvije djevojčice.

Na 8-godišnjakinju na romobilu je na Peščenici u srijedu oko 18.30 sati autom naletio 39-godišnji M. D. Djevojčica je teško ozlijeđena, a vozač joj je automobilom navodno prešao preko noge. Prevezena je u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici. 

U Donjoj Zelini 23-godišnji D. G. automobilom je u srijedu ujutro naletio na 11-godišnju djevojčicu. Težina njezinih ozljeda nije poznata, a prevezena je u KBC Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • anita blažević 19.09.2014.

    joj,joj. ljudi se svakak voze a i djeca se igraju gdje ne treba bez nadzora. apeliram da roditelji i vozaci bolje paze na djecu.nadam se da ce se curica oporavit bez trajnih posljedica.

  • sros17 18.09.2014.

    dakle, vozač je kriv ? da da, međutim pitanje je dali je i curica djelomično kriva. oboje iz nepažnje. IzgledA DA SE ovdje radi o tome da vozač treba platiti kaznu za nezgodu to će odaditi policija, a curica ima pravo naplatiti štetu iz police automobila. Imao sam slično iskustvo i dobio sam nekakvo tj. dobro obeštećenje od osiguranja, a vozač nije bio pijan pa ga moj odvjetnik iz zagreba kao ni osiguravajuća kuća nisu teretili. Nakon ovakve nezgode nitko ne misli na novce. Međutim , pravo jepravo, da nažalost i svima se može dogoditi , sigurno vozaču nije drago što se nezgoda dogodila, a roditelji sada plaču. neka se obrate

  • petra1105 18.09.2014.

    tu u lijepoj nasoj zelini nema nogostupa, osim u samom centru .sve sta je oko centra prisiljen si hodati po cesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare