To je to što me zanima!

Autom naletjela na traktor kod Đurđevca, nije bilo ozlijeđenih

Mladić (18) iz Đurđevca koji je upravljao traktorom nam je rekao da je šteta na poljoprivrednom stroju oko 200 kuna, te da on i mlada vozačica Renaulta nisu ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Vozačica Renulta Megane je danas oko 10 sati na samom izlasku iz Đurđevca u smjeru Šemovaca naletio na traktor. Oba vozila su se kretala iz Đurđevca i nakon što je traktor prošao nadvožnjak i pokušao skrenuti u lijevo u polje, na njega je naletio osobni automobil, koji se kretao iza.

Mladić (18) iz Đurđevca koji je upravljao traktorom nam je rekao da je šteta na poljoprivrednom stroju oko 200 kuna, te da on i mlada vozačica Renaulta nisu ozlijeđeni.

Nakon očevida koji je trajao sve do 11.30 sati državna cesta DC -43, bila je zatvorena za promet, koji se odvijao obilaznim smjerom, Šemovci - Virje - Đurđevac i obrnuto. Šteta na Renaultu Meganu, koprivničkih registarskih oznaka j značajna, jer se to moglo zaključiti i po tome što ga je s mjesta udesa odvezla vučna služba. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ichbin2 07.10.2019.

    pa na svakom novijem renolu je svaka šteta značajna kad su djelovi skupi ko dragi kamen a trajnost izrazito upitna, a baš me zanima kaj je to odvaljeno na traktoru a da je šteta 200kn, vjerojatno je farba zguljena i kakav katadiopter ili nekaj takvog je razbijeno

  • mali mravac 07.10.2019.

    Ja tu ne vidim nikakav traktor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare