To je to što me zanima!

Drama kod Omiša: Bio na rubu provalije, nije mogao iz auta...

Vozač je starija muška osoba, a prvo se zabio u zid, pa se potom zaustavio na rubu provalije. Vatrogasci su ga morali izvlačiti iz automobila jer su mu ostale prikliještene noge
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća dogodila se kod Omiša, točnije kod Podašpilja kada je vozač osobnog automobila Fiat Punto iz još neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom, a nakon što je udario u zid, vozilo se zaustavilo na rubu provalije.

Nesreća se dogodila danas oko 14.30, a auto i vozača je s ruba provalije izvlačilo 12 vatrogasaca s 4 vozila iz DVD-a Omiš i DVD-a Kućiće, prenosi Dalmacija Danas.

Neslužbeno, vozača starije životne dobi (1936.) iz auta su izvlačili vatrogasci jer su mu ostale prikliještene noge, a intervencija je završila u 15.05. Kako doznajemo, vozač je u životnoj opasnosti.

VIDEO: NESREĆA U SESVETAMA Auto se zabio u kuću i zapalio, izvlačili vozača: 'U šoku smo!'

Prometnu nesreću potvrdila je Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, za Dalmacija Danas.

- Na mjesto nesreće stigli su policija i vatrogasci. Vatrogasci su morali intervenirati, odnosno izvlačiti vozača iz automobila. Nakon što su tu napravili, vozač je pri svijesti vozilom hitne pomoći prevezen u splitsku bolnicu. Tamo će se utvrditi narav eventualnih ozljeda. Zastoja u prometu nije bilo. Policija obavlja očevid nakon kojeg će se znati razlozi koji su doveli do ove prometne nesreće – rekla je Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dalibor0704 23.04.2020.

    Onaj znak na cesti na kojem piše 30 ne znači 30 m/s.

  • 22.04.2020.

    Auto mi izgleda kao da se sa vlakom sudarija.

  • lovac_u_mutnom 22.04.2020.

    Ma trebali su ga gurnut’ a ne izvlacit’..... drugi put ce ubit’ jos nekoga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare