To je to što me zanima!

Autom u jezero: Bivši čelnik Slunja umro od zatajenja srca

Mile Skukan nestao je u nedjelju, a tijelo mu je pronađeno u jezeru. Obdukcija je pokazala da je umro od zatajenja srca, a vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati
Vidi originalni članak

Nekadašnjem gradonačelniku Slunja Mili Skukanu Ajki, koji je u nedjelju sletio s automobilom u jezerce Dobrenica između mjesta Furjan i Bogovolja i tek jučer pronađen, stalo je srce. Pokazalo je to obdukcija obavljena u Zagrebu.

Podsjetimo da se bivši slunjski čelnik u nedjelju družio s prijateljima u Kruškovači od kojih je otišao u poslijepodnevnim satima. Potom se više nije javljao na mobitel. U utorak je primijećeno da mu nema automobila pred kućom, a navečer se u jezercu počeo nazirati crveni krov njegova terenca.

U srijedu ujutro ronioci su izvukli tijelo iz automobila, koji je potom izvađen iz jezerca u blizini rijeke Korane u Bogovolji, preko kojeg su postavljene dvije metalne ploče. Kako je sada potvrđeno da je Skukanu stalo srce, pretpostavlja se da se potom vozilo nekontrolirano nastavilo kretati i završilo u jezercu.

Posljednji ispraćaj bit će sutra u 16 sati u Slunju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.05.2014.

    Preko čega su postavljene dvije metalne ploče, preko auta, jezerca, čega?

  • DelminiumHrvatska 15.05.2014.

    pokoj mu duši............ obitelji sućut ..... u ovakvim trenucima jezik stane

  • Babaluji x 15.05.2014.

    postavljene dvije metalne daske ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare