To je to što me zanima!

Autom udarila policajca, otišla, a zatim se vratila po retrovizor

Nakon nesreće djevojka (19) i njezin suvozač (21) nisu stali i pomogli ozlijeđenom muškarcu, a nisu ni pozvali policiju ili Hitnu. Kasnije su se vratili i maknuli retrovizor koji je otpao tijekom sudara
Vidi originalni članak

Djevojka (19) iz Gospića osumnjičena je da je automobilom oko 6.20 na Božić udarila policajca (52) koji je pješačio na posao, pobjegla s mjesta nesreće, a zatim se kasnije vratila s mladićem (21) i pokušala prikriti dokaze. 

Policijska istraga je pokazala da je djevojka u rano jutro na Božić vozila automobil njemačkih registracija, no nije se kretala sredinom svoje trake. Prednjom desnom stranom udarila je policajca (52) koji je hodao uz kolnik. 

U ZADARSKOJ JE BOLNICI Gospić: Vozač je jurio autom, naletio na policajca i pobjegao

Nakon nesreće je djevojka, zajedno s mladićem, pobjegla s mjesta i nije pomogla policajcu. O nesreći nisu obavijestili ni policiju, ali su se zato kasnije vratili i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao tijekom sudara. 

Policajac je zadržan u Općoj bolnici u Zadru na liječenju. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ri_ko_k_sni_123 28.12.2019.

    Bemti neljude i ovakve kre*ene. Covjek na Bozic u 6.20 pjesaci na posao, a ova tuka ga udari i vrati se po retrovizor, a ne kako bi njemu pomogla. Pa to je za strpati u zatvor ili na lijecenje do kraja zivota. Takva ce jednog dana imati djecu i kako ce se tek o njima brinuti kad nema niti malo osjecaja. Uzas, uzas, uzas.

  • 28.12.2019.

    Nekuzim. Vrati se po retrovizor i lajsnu a ostavi ozlijedenog. Pa i policajac je covjek od krvi i mesa i zivo bice. Kaj on netreba pomoc

  • mladen973 28.12.2019.

    Interesantno kako je policija podnesla sve moguće prijave koje u pravilu treba podnesti kada je njihov djelatnik u pitanju, a kada je izgorila obitelj u vozilu nakon prometne nesreće a isto su novinari snimali nisu postupili isto uvijek dvostruka mjerila. Svakako ovo je nešto neljudski svakome se može to desiti treba pomoći unesrećenom, brz oporavak policajcu. Ljudi svakodnevno slušaju vijesti kako naše političke i biznis elite gaze ljude i nikome ništa pa misle da budu i oni tako prošli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare