To je to što me zanima!

Autom udario biciklista (80): Ima teže ozljede i u bolnici je

Vozač osobnog automobila na tzv.„T“ raskrižju cesta iste važnosti nije propustio 80-godišnjeg biciklista koji je nailazio s njegove desne strane i koji je s kolnika Botićeve ulice...
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u ponedjeljak popodne oko 14 sati na raskrižju ulica Grgura Ninskog i Luke Botića u Slavonskom Brodu teže je ozlijeđen 80-godišnji biciklist.

Očevidom na mjestu događaja policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod utvrdili su da je do prometne nesreće došlo kada 61-godišnji vozač osobnog automobila na tzv.„T“ raskrižju cesta iste važnosti nije propustio 80-godišnjeg biciklista koji je nailazio s njegove desne strane i koji je s kolnika Botićeve ulice u nepravilnom luku skrenuo ulijevo na kolnik Ulice G.Ninskog, uslijed čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u prednji lijevi dio bicikla te pada vozača bicikla na kolnik.

Vozač bicikla je prilikom pada zadobio teške tjelesne ozljede, liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Protiv vozača automobila slijedi kaznena prijava, a protiv vozača bicikla prekršajna prijava. 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VIM_2 16.05.2018.

    mladi biciklisti

  • nori 🖖 15.05.2018.

    Bicikl nije imao dnevna svjetla,zato prekršajna

  • najirаm 10_913 15.05.2018.

    Opet motoristi divljaju i ugrožavaju ostale u prometu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare