To je to što me zanima!

Oživio dijete: Muškarac spasio dječaka kojeg je 'pokupio' auto

Nakon što je vozačica naletjela na dječaka na Podravskoj magistrali kod Koprivnice iz kafića je izletio muškarac koji je dva puta oživljavao dječaka. Dječak je operiran
Vidi originalni članak

U koprivničkom prigradskom naselju Štaglinec oko 16.40 sati vozačica automobila je naletjela na dječaka i teško ga ozlijedila. Život mu je spasio muškarac koji je bio u obližnjem kafiću na benzinskoj pumpi. 

Naime, djeca iz rukometnog kluba iz Virovitice, koja su stajala na odmorištu vidjela su nesreću te su odmah dotrčala u kafić po pomoć. Muškarac je pojurio van i našao dječaka kako leži uz cestu. Kraj njega su bila dvojica njegovih uplakanih prijatelja. Muškarac je skinuo majicu i stavio je dječaku pod glavu te ga počeo oživljavati.

- Dječak nije disao te sam ga počeo oživljavati. U jednom trenutku je povraćao pa je opet prestao disati. Potom sam ponovio oživljavanje. Kada je drugi put počeo disati ostao sam uz njega do dolaska Hitne pomoći - rekao je heroj koji je želio ostati anoniman. 

Teško ozlijeđenog dječaka su hitno prevezli u koprivničku bolnicu gdje je operiran. Njegovo stanje nije poznato. 

Prema riječima očevidaca, trojica lokalnih dječaka pretrčavala su Podravsku magistralu, a vozačica je vozila oko 60 na sat. Policija je za vrijeme očevida zatvorila oba traka magistrale.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • anonnymous 31.12.2012.

    Svaka cast heroju jedan on rijetkih...decko oporavi se brzo

  • danyk 29.12.2012.

    svaka čast! heroj, ne običan čovjek!

  • slavenbelupo 29.12.2012.

    Nažalost maleni je preminuo :( sućut obitelji, a čovjeku koji mu je pomogao svaka čast ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare