To je to što me zanima!

Automobilom udario dječaka na pješačkom prijelazu u Puli: Otac je dijete gurao na biciklu

49-godišnjak iz Ivanić Grada koji je upravljao automobilom marke Mazda zagrebačkih registarskih oznaka kretao se prebrzo i nije se stigao zaustaviti na pješačkom prijelazu
Vidi originalni članak

Automobil je na pješačkom prijelazu udario dvogodišnjeg dječaka u Santoriovoj ulici u Puli u utorak oko 18 sati.

49-godišnjak iz Ivanić Grada koji je upravljao automobilom marke Mazda zagrebačkih registarskih oznaka kretao se prebrzo i nije se stigao zaustaviti na pješačkom prijelazu preko kojeg je otac gurao dječaka na dječjem biciklu.

Dječak je zadobio lakše ozljede, a protiv vozača automobila je pokrenut prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je PU istarska.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Maligreen 28.07.2021.

    Jednim dijelom si u pravu ptico jer nikad ne znaš koliko brzo neko vozi i u kakvom je stanju ali ima tih Indijanaca koji marširaju ponosno na pješačkom jer je on u prednosti i auto mora stati i onda ne gledaju uopće dal je sigurno

  • ptica neznalica 28.07.2021.

    Kriv je tata. Nikad s djetetom nisam prošao cestu a da se nisam uvjerio da to mogu učiniti na siguran način. Znači pogledaš i kad vidiš da se vozilo zaustavilo kreneš, ili kad je toliko daleko da sporo možeš prijeći cestu. Da je tata to napravio ništa se ne bi dogodilo.

  • superpametni 28.07.2021.

    Kolko je išao, 5 na sat? Možda i manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare