To je to što me zanima!

Automobilom udario jelena pa je sletio s ceste u putni jarak

Zbog siline udarca jelen, kojeg je vozač pogodio bočnom stranom vozila, je na mjestu uginuo. Vozač nije ozlijeđen i nije bio pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

Vozač (57) je u srijedu oko 5.45 sati automobilom naletio na jelena koji mu je pred auto iskočio iz putnog jarka na cesti Slavonska Pivnica – Dvorska na virovitičkom području. Zbog siline udarca jelen, kojeg je vozač pogodio bočnom stranom vozila, je na mjestu uginuo. 

Nakon udarca vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je nakon vrludanja po cesti završio u putnom jarku. Divljač je preuzeo lovočuvar LU „Suhopolje“. Vozač nije ozlijeđen i nije bio pod utjecajem alkohola. Inače su, kako navode iz policije, na tom dijelu ceste postavljeni znakovi upozorenja na prijelaz jelenske divljači preko ceste. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • noy 19.10.2012.

    Tako se meni na badnjak prosle godine srna zaletjela u auto.vozim ja spokojno prema varazdinu, cca 70 kmh i odjednom sam osjetio kao da me kamen pogodio, pogledam u retrovizor (gornji) i vidim srnu kako pretrcava cestu.. sva sreca da me pogodila u blatobran straznjih vrata, tako da je steta bila minimalna... svaka cast srni koja je prezivjela...

  • redar 18.10.2012.

    j*** jelena,

  • JozefKedira 18.10.2012.

    KRIVI NASLOV ! nije automobil udario jelena ; več se jelen zaletio u bočnu stranu automobila što nema nikakove veze sa postavljenim znakovima : ovog novinara pod hitno poslat u sabor:

Komentiraj...
Vidi sve komentare