To je to što me zanima!

Automobilom udario u zadnji dio teretnjaka i sletio s ceste

Vozač automobila (52), koji je skrivio nesreću jer nije prilagodio brzinu, je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je putnica (27) u teretnom vozilu lakše povrijeđena
Vidi originalni članak

Na autocesti A2 kod mjesta Lepajci u blizini Krapine, u petak oko 21.30 sati je u prometnoj nesreći  jedna osoba teško, a druga lakše ozlijeđena.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, uslijed koje je osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnji austrijski državljanin udario u zadnji dio teretnog vozila kojim je upravljao 28-godišnji državljanin BiH. 

Osobno vozilo sletjelo je izvan kolnika i udarilo u zaštitnu ogradu.

Vozač automobila je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je putnica u teretnom vozilu, 27-godišnja državljanka BiH, lakše ozlijeđena, javlja PU Krapinsko-zagorska.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vozač25 10.06.2012.

    joj jadan vozač kamiona sad će dobit otkaz jel je imo "suvozaćicu" inaće ne smije vozit nikog u kamionu svojevoljno jer je jedino on osiguran.

  • DamirKralj_1 09.06.2012.

    Opet "nije prilagodio brzinu", pa nije se zabio u kamion zbog brzine, kad bi bilo tako onda bi se mi koji vozimo po Europskim autocestama preko 240 km/h svaki dan zabijali u kamione kojih je deseterostruko više nego kod nas.

  • sund 09.06.2012.

    vozač auta nije vidio teretnjak?- Zašto vozi kad ne vidi?????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare