To je to što me zanima!

Avion prisilno sletio u London zbog "tehničkih problema"

Glasnogovornica zračne luke Gatwick izvijestila je kako su evakuirali sve putnike leta VS027 zbog dima u kokpitu. Kaže da će tijekom ponedjeljka svi letovi kasniti
Vidi originalni članak

Svi letovi u londonskoj zračnoj luci Gatwick otkazani su u ponedjeljak nakon što je jedan zrakoplov prisilno sletio. Prema prvim informacijama, iz kokpita aviona vidio se dim. Zrakoplov tvrtke Virgin na letu VS027 uzletio je oko 10.50 sati po lokalnom vremenu prema SAD-u, no ubrzo se morao vratiti, javlja BBC.

Glasnogovornica zračne luke izvijestila je kako su sve putnike brzo evakuirale spasilačke službe, a očekuje se kašnjenje svih polaznih i dolaznih letova tijekom cijelog ponedjeljka.

Putnik evakuiranog aviona Liam Moore ispričao je kako se sve činilo u redu dok su se ukrcavali u zrakoplov. Dodaje kako je u jednom trenutku pilot rekao kako će hitno morati sletjeti, a svi putnici su počeli paničariti. 

- Sve je bilo tako brzo. Sletjeli smo i odjednom su se otvorila sva vrata te su nas došli evakuirati. Nitko se nije ni snašao - ispričao je Moore. Avion je prisilno sletio zbog tehničkih problema, a točne uzroke će objaviti nakon očevida. Tamošnje vlasti su izvijestile kako nitko od putnika nije ozlijeđen te je sve prošlo u redu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CptNemo 17.04.2012.

    Plz pročitaj si original teksta prije nego što počneš kokodakat o "herojstvu" pilota i posade. LoL.

  • MLADEN_5 16.04.2012.

    Nadam se da su mu svi putnici cestitali.

  • MLADEN_5 16.04.2012.

    Herojski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare