To je to što me zanima!

Avioni Ryanaira stižu i u Zagreb

Direktori Ryanaira i zračne luke Zagreb danas bi u 11.30 sati trebali najaviti koje će gradove Ryanair povezati sa Zagrebom, a u 13 sati će najaviti i ljetni red letenja
Vidi originalni članak

Niskobudžetni prijevoznik Ryanair dolazi u Zagreb i uskoro bi i glavni grad trebao biti njihovim jeftinim letovima povezan s brojnim metropolama.

Naime, iz Ryanaira i Zračne luke Franjo Tuđman jučer su najavili virtualnu tiskovnu konferenciju na kojoj bi u 11.30 sati trebali biti Eddie Wilson, predsjednik Uprave Ryanaira i Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb. Oni će objaviti više detalja o linijama i gradovima u koje bi mogli letjeti i za svega nekoliko eura.

Ryanair je brojnim turistima u Hrvatskoj bio poznat i od ranije po jeftinim letovima prema Europi, ali s jadranskih destinacija.

Samo sat i ol nakon zagrebačke zračne luke, Ryanair će imati konferenciju i sa zračnom lukom u Zadru. Na njoj će uz Wilsona biti i ministrica turizma Nikolina Brnjac te bi trebali najaviti ljetni red letenja Ryanaira za ovu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nori 🖖 30.03.2021.

    Stiže britanski soj

  • obama terorist 30.03.2021.

    Kada cemo na HRTu saznati sta se desava sa Hrv avio kompanijom?? Koliki je minis i kako ce ga nadoknadit ili ce i nju za god dana prodati kao Ledo?? Hoce li prodat i Podravku? Kada ce isplatit onaj minus hrv auto prijevoznicima koji grcaju u problemima jer voze 40% skolaraca??? Hehehe 40% ih smije biti u autobusu a onda u skoli svi skupa😂😂😂😂😂😂 To je ta pamet bivsih komunjara!

  • ZOOM_1 30.03.2021.

    Ja onak na brzinu pročitala "Letovi za Sriću" umjesto "siću" pa si mislim - ajde, bar da se Pulmologa Sriće riješimo, ak nekam leti nek tam i ostane. A kad ono, niš :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare