To je to što me zanima!

Avionom letjeli po Europi, a za 50 mil. kuna oštetili Varaždin

Ivan Čehok tvrdio je da s Davorom Pataftom ima strogo poslovan odnos. No, istraga je pokazala da je Patafta Čehoka i suprugu često vozio svojim privatnim avionom
Vidi originalni članak

Prije godinu i pol dana Ivan Čehok (47) novinarima je tvrdio da s tajkunom Davorom Pataftom (38) komunicira strogo poslovno i da s njim nije u nikakvim posebnim odnosima. No istraga je ipak pokazala da to nije istina.

Pokazalo se da je odnos Čehoka i Patafte bio daleko od samo poslovnog. Tijekom veljače i listopada 2009. godine njih su dvojica sa suprugama putovali u inozemstvo Pataftinim privatnim zrakoplovom, piše Večernji list. Prvo u Barcelonu za Valentinovo, zatim u 10. mjesecu u Dansku. Na ljeto iste godine oni su Pataftinim helikopterom letjeli iznad obale, a gotovo svakodnevno su se družili u Varaždinu.

Njihov odnos bio je puno više od samo poslovnog, a USKOK ih, zajedno s Pataftinom tetom Narcisom Huljev, tereti za udruživanje radi počinjenja djela tijekom kojeg su između grada Varaždina i poduzeća u Pataftinom vlasništvu sklapani različiti poslovni ugovori, uglavnom nepovoljni za Varaždin koji je oštećen za 50 milijuna kuna, javlja Jutarnji


Idi na 24sata

Komentari 62

  • dl20 11.01.2012.

    vidim vecina sad pljuje,,a vecina ga je hvalila kak je on pravi profesor, gospodin i intelektualac i da su varazdinci ludi kaj ga se rjesavaju :)

  • SestraVlatka 11.01.2012.

    Čista Hrvatska posla,nikad neće priznati.

  • Diba 11.01.2012.

    za 50.000000 kuna mogli su i više preletjeti, neka se stide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare