To je to što me zanima!

Bacila kamen na pastiricu jer je vodila ovce uz njezinu njivu

D.Ž. je vodila ovce na ispašu kraj kuće J.Ž. Posvađale su se i J.Ž. je na pastiricu bacila kamen. Promašila je, ali je tada pastirica dohvatila kamen i pogodila J.Ž.
Vidi originalni članak

J.Ž. (24) i D. Ž. (54)  gađale su se kamenjem  nakon svađe oko ovaca u četvrtak ujutro u Lisičiću kraj Benkovca. 

D.Ž. je vodila  ovce na ispašu pokraj kuće J.Ž. te joj je ova prigovorila što ovce goni na njezinu njivu. Posvađale su se, a onda je J.Ž. na pastiricu bacila kamen. Promašila je, ali je tada pastirica dohvatila kamen i pogodila J.Ž. u nogu, lakše je ozlijedivši. 

Nakon policijske intervencije prekršajno prijavljene zbog narušavanja javnog reda i mira te im je izdana mjera zabrane komuniciranja i približavanja. Razmak između njih dvije mora uvijek biti barem 50 metara. 


Idi na 24sata

Komentari 43

  • ledo1 28.08.2015.

    Stina i gogo3 vidim da lijepo razgovarate šta se vodi a šta se goni daj mi onda odgovorite kad je čovjek prodao bika i vračao se pješice kući zašto je štrangu(uže) vukao za sobom

  • zagabrija 28.08.2015.

    Jeli i ovcama izdana zabrana približavanja, ne piše?

  • Milan Prša 28.08.2015.

    Napokon "odličan" članak. Iz svega navedenog možemo zaključiti da su ovčice pametnije od ove dvije budaletina a policiji svaka čast i hvala za punjenje državnog proračuna na račun ovakvih i sličnih budaletina. Živjele ovce :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare